IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мениджър на Том Круз: Той бе обсебен от външния си вид

27 юли 2022 18 00

Айлийн Берлин разказва за странностите на актьора

БГНЕС

БГНЕС

Том Круз е държал изключително много на външния си вид в началото на своята кариера. Той прекарвал по цели дни в тренировки, постоянно се гледал в огледалото преди снимки и имал списък с изисквания към работодателите си. Това споделя неговият първи мениджър Айлийн Берлин. Пред Daily Mail пенсионерката разкрива за странностите на актьора, които са свързани с неговото детство.

Жената, която започнала да работи с актьора, когато той бил още на 18-годишна възраст, посочва, че се смята за негова сурогатна майка. Поглеждайки назад във времето, тя си спомня за първите му реклами и стъпки в киното. Тогава той настоявал да има специална съблекалня, притеснявал се за ръста си и начина, по който изглежда. Ето защо непрекъснато търсел нейното одобрение и съвети.

„Том беше толкова обсебен от визията си, че прекара цял ден в експерименти с пози за първата си фотосесия... Той се подготвяше за фотосесия, като дефилираше по бельо“, обяснява тя.

По думите на Берлин, на него не му било неудобно да се разхожда по бельо пред нея и да се пъчи с мускулите си, с които бил много горд. „Имахме стена от огледала и той се разхождаше по шорти и стискаше юмруци и бицепси, възхищавайки се на себе си в огледалото“, допълва тя.

Том Круз – звездата с много лица

Показвайки стари снимки на Том Круз, направени от самата нея, бившият мениджър на холивудската звезда казва, че той се усмихвал доста чаровно на камерата, но често имал пристъпи на гняв. И псувал пред нея и колегите си. Според нея, неговата избухливост е подхранвана от родителите му, по-скоро заради тормоза на баща му.

„Томи имаше много лица – виждате го на снимките“, казва Берлин и посочва, че когато той нямал достатъчно пари, за да се издържа, тя го приютила. И изтъква, че често в изражението му откривала презрение, арогантност, разочарование, чар и тъга.

Жената, помогнала на Круз да получи по-големи роли, посочва, че той никога не бил щастлив, докато работели заедно. „Това, което никога не съм виждала, е истинска проява на щастие в Томи. Той винаги е бил много, много амбициозен, много, много решен да бъде звезда. И това го направи перфекционист. Това го движеше, когато го управлявах, и съм сигурна, че това го движи и сега“, обяснява мениджърът.

„Той не обича хората“

Том Круз,

БГНЕС

Първата агентка на Том Круз разкрива още, че той винаги мислел само за себе си и не се интересувал за това какво се случва с хората около него. Днес, години след като двамата не работят заедно, Айлийн не се учудва, че той има толкова разводи, защото смята, че „той не обича хората“.

„Не ме изненада, че и трите му брака – с Мими Роджърс, Никол Кидман и Кейти Холмс, завършиха с развод. Не мисля, че харесва хората. Той харесва това, което прави“, каза тя.

Според Берлин, в момента актьорът е доста самотен.

„Мъчно ми е за него. Притеснявам се, че е самотен. Докато може да работи и да прави филми, ще е добре. Какво ще стане, когато вече не може да прави това, не знам!“, коментира още тя.

Има ли Том Круз пластични операции?

Том Круз

БГНЕС

Говорейки за външния вид на звездата, агентката смята, че той винаги е бил доста егоцентричен от малък. Живеейки в нейния дом като млад, той не спира да се оглежда. Освен това не харесвал това, че е само метър и седемдесет. Ето защо настоявал да си купи обувки, с които да изглежда по-висок. В тази връзка, Айрийн не се учудва, че той може да се е подложил на някои корекции, с които да запази младежкия си външен вид.

През годините се спекулираше с това, че Том Круз има операция на носа, трансплантация на коса и фасети на зъбите. Много издания в САЩ неведнъж пишат, че той си е поставил филъри в лицето. Той обаче отрича за всичките интервенции.

Айлийн и покойният ѝ съпруг Саймън се запознават с Том Круз през 1980 г. Тогава двамата го кръщават и му помагат да се справи с проблемите от детството. Той е само на 14, когато майка му Мери Лий се разделя със съпруга си.

„Той подписа с нас след 18-ия си рожден ден... Той се опитваше да се издържа, работейки като сервитьор. Той не изкарваше достатъчно пари, за да наеме жилище, затова му казахме, че може да се премести в нашия апартамент. Синът ни беше в колеж, така че дадохме стаята му на Томи и когато имаше нужда от кола, той караше синия кадилак на съпруга ми“, спомня си Берлин.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари