IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Том Круз на 60 – празнува с Адел и Люис Хамилтън

4 юли 2022 14 50

Актьорът изгледа концерта на певицата в петък, след което се наслади на състезанието през уикенда

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Том Круз отбеляза важен юбилей, наслаждавайки се на любимата си гледка – състезание на високи скорости!

Актьорът от „Топ Гън“ навърши 60 години в неделя, 3 юли, когато се проведе и надпреварата Гран При на Великобритания. Круз беше забелязан да гледа внимателно бързите коли от Формула 1, усмихвайки се към феновете и камерите, като в същото време се засече и с още няколко известни личности, включително и колегата си Киану Рийвс.

Том Круз

Том Круз с бащата на Люис Хамилтън (вляво) и бащата на Серхио Перес (в средата). Снимка: Getty Images

По време на появата си край пистата, Круз беше облечен съвсем обикновено, носейки светлосиня тениска с яка, емблематичните си авиаторски слънчеви очила и черни панталони. Сред останалите звездни имена, с които Том се срещна, бяха Гордън Рамзи, Джери Халиуел от Spice Girls, както и шампионът от Формула 1 Люис Хамилтън. По време на интервюто си пред Sky Sports, Том не пропусна възможността да изрази подкрепата си към британския пилот, когато бе попитан за състезанието в неделя.

„Винаги Люис. Той ми е добър приятел. Надявам се да има късмет днес“, каза актьорът. Хамилтън обаче не успя да поднесе шампионски подарък на Том, след като завърши на трето място зад пилотите на „Ферари“ Карлос Сайнц-младши и на „Ред Бул“ Серхио Перес.

Два дни преди рождения си ден пък Круз присъства на концерта на Адел в Хайд Парк в Лондон. Натали Портман, Идрис Елба и още много звезди бяха сред публиката.

Том Круз

Снимка: Getty Images

По-рано през седмицата филмът „Топ Гън: Маверик“ премина границата от 1 млрд. долара приходи в глобалния боксофис. Това е първият проект на Круз, който достига до този успех, като предишното му постижение беше с „Мисията невъзможна: Разпад“, която спечели общо 791,1 милиона долара по целия свят.

Според сайта Box Office Mojo, „Топ Гън: Маверик“ е сред 50-те филма на всички времена по отношение на представянето си в боксофиса, без да се коригира с инфлацията. Всеки от първите пет филма в списъка е спечелил над 2 милиарда долара. На първо място е „Аватар“, който достига до 2,8 млрд. долара през 2009 година, като тази сума ще се увеличи, след като той бъде пуснат повторно в кината през септември преди продължението му да излезе през декември.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Cruise (@tomcruise)

„На всички филми, които излизат, на всички студиа и продуценти: поздравления. На публиката: благодарим ви, че се осмелихте да излезете и ни позволихте да ви забавляваме. Ще се видим в кината“, написа Круз в Туитър миналата седмица.

„Топ Гън: Маверик“ постави боксофис рекорд за Memorial Day през май. Отпразнувайки успеха, Том написа в Туитър „Благодаря на всички, които гледаха филма и помогнаха за превръщането на премиерата му в историческо събитие“.

Преди това Том Круз, който настоя пускането на филма по кината да бъде отложено по време на пандемията, вместо да премине директно към стрийминг платформи, написа в социалните мрежи „Топ Гън: Маверик“ е направен специално за феновете. Допълни, че след 36-годишно чакане, втората част от поредицата най-накрая е в кината и се надява всеки зрител да се наслади на пътуването.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Cruise (@tomcruise)

Следващият филм на актьора е „Мисията невъзможна: Мъртво разчитане – част 1“, който тръгва по кината през юли 2023 година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари