IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Емили Ратайковски намекна, че се надява на сериозна връзка с Хари Стайлс

5 април 2023 15 00

Моделът разкри, че се среща с певеца от два месеца

Getty Images

Getty Images

Емили Ратайковски намекна, че се среща с Хари Стайлс от два месеца – по-дълго, отколкото повечето им фенове предполагаха. Авторката на книгата „Моето тяло“ се появи в подкаст, пуснат на 9 март – две седмици преди тя и Стайлс да бъдат хванати как се целуват небрежно, но страстно на улица в японската столица Токио, където британецът имаше концерт – част от световното му турне.

Във въпросния подкаст Емили обсъжда „страхотния“ мъж, с когото наскоро е започнала да излиза с думите: „Наскоро започнах да излизам с мъж, когото наистина мисля, че харесвам, така че това сега е различно...“, каза тя в Going Mental With Eileen Kelly.

31-годишната Ратайковски каза още, че си търси партньор, който е „независим“ и който има собствен „пълноценен живот“ – пак описание, което много наподобява личността на мегауспешния Хари. „Надявам се, че ако се виждам с мъж, който има ангажиран собствен живот, това ще предотврати проблемите, които съм имала в предишните си връзки“, каза тя, намеквайки елегантно, че отчужденият ѝ съпруг Себастиан Беър-Макклард е бил по-скоро безделник, който вместо да работи, си е уплътнявал времето с изневери.

Емили в момента се развежда с бащата на 2-годишния си син Силвестър, след като през есента на 2021-а го напусна, заради разкритията, че той редовно ѝ е кръшкал с различни жени.

Колкото до 29-годишния изпълнител на Watermelon Sugar, той също шокира милионите си фенове по света в края на миналия месец, когато в интернет се появи видеозапис как целува Емили, която пък се водеше за приятелка на неговата бивша любима – актрисата и режисьор Оливия Уайлд. Емили и Оливия дори си правиха компания на партито на Vanity Fair след наградите „Оскар“ на 12 март, а миналото лято бяха забелязани заедно на концерт на Хари в Лос Анджелис, като по това време Стайлс все още излизаше с 38-годишната Уайлд.

Емили и

Емили и Оливия след „Оскарите“; Снимка: Getty

Провокативният клип пък създаде лош имидж на Стайлс, като много от феновете му го заклеймиха за некадърен в целуването мъж. Някои хейтъри дори написаха, че Хари се целува като 13-годишен, а в по-злобните коментари някои потребители на социалните медии коментираха, че той явно не може да се целува добре с жени, намеквайки за неяснотата около сексуалната му ориентация, предизвикана най-вече от феминизирания му стил на обличане.

Веднага след като се появиха снимките на целуващите се Стайлс и Ратайковски пък излезе информацията, че той си е падал по сексапилната брюнетка още преди девет години, когато тя нашумя с ролята си във филма с Бен Афлек Gone Girl.

Друг източник разкри пред сайта Page Six, че Ратайковски е молила Оливия Уайлд за прошка, задето е започнала да излиза с бившето ѝ гадже, проявявайки се като нелоялна приятелка.

Други фенове на британеца пък коментираха, че горещата Емили естетически си прилича доста с Кендъл Дженър, която също е ексгадже на Стайлс и има слухове, че тя е вдъхновението зад песента му Sweet Creature.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари