IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Любовта победи: Камила Кабейо и Шон Мендес потвърдиха, че отново са заедно

24 април 2023 08 40

След страстната целувка на фестивала „Коачела“, певците бяха забелязани да се държат за ръце

Getty Images

Getty Images

Камила Кабейо и Шон Мендес затвърдиха мнението на своите многобройни почитатели, че са дали нов шанс на връзката си. Първо двамата певци бяха забелязани да се целуват и прегръщат на музикалния фестивал „Коачела“ през миналия уикенд. Вчера пък папараци уловиха влюбените да се държат за ръце, докато се разхождат вечер из Санта Моника. Във видеото, споделено в социалните медии, Камила изглежда свежа и небрежна в бежов пуловер, широка бяла риза с дълги ръкави и сини дънки, а Шон носи бежов анцуг в едноцветна визия.

Според източници, близки до двете звезди, двамата са решили да възобновят романса си, след като са разбрали, че връзката им е „изключително специална“. Първоначално, след като бяха видени да се целуват и прегръщат на фестивала в Калифорния, някои техни фенове решиха, че демонстрацията им на привързаност е по-скоро мимолетен, носталгичен момент, но се оказва, че целувката им не е била спонтанна, а че двамата са готови да опитат отново като двойка в живота.

Източник разкри пред вестник Daily Mail, че 26-годишната Камила и 24-годишният канадски сърцеразбивач Шон, са осъзнали през последната година и половина докато бяха разделени, че няма да открият любовта в лицето на друг човек. След като скъсаха през 2021 година, изпълнителите на хита Senorita се опитаха да си хванат други гаджета, но така и не успяха да намерят щастието, което са споделяли заедно. Източникът разкрива пред Daily Mail, че двойката тайно е възобновила контакта си през последните седмици и сега двамата искат да видят накъде ще ги отведат чувствата им.

„След като излизаха по срещи с други хора близо две години и двамата осъзнаха колко специално е било онова, което имаха“, казва източникът и допълва: „Да не говорим, че сексуалната химия по между им е невероятна. Камила възбужда Шон повече от всяка друга жена.“

Камила и Шон се запознаха през 2014 г., когато си партнираха по песента I Know What You Did Last Summer, но започнаха връзката си едва през лятото на 2019 г. Отношенията им станаха по-сериозни, докато двамата бяха под карантина заедно в първите дни на пандемията COVID-19.

След раздялата им през ноември 2021 г. Камила излизаше близо една година с Остин Кевич – изпълнителния директор на Lox Club (ексклузивно приложение за запознанства за богати евреи), за Шон пък се говореше първо, че има връзка с инструкторката си по йога Хитоми Мочизуки, а после пък, че излиза с 51-годишната докторка по хиропрактика Джоселин Миранда.

„Камила непрекъснато сравняваше Остин с Шон. Това е и една от причините връзката ѝ с Остин да не успее. Тя просто никога не е спирала да бъде луда по Шон и винаги е чувствала, че той е мъжът за нея“, добавя вътрешният човек пред DailyMail.

Нито един от тези слухове обаче не беше потвърден.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари