IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Целувка за втори шанс – Камила Кабейо и Шон Мендес отново заедно

18 април 2023 14 50

Двамата бяха уловени на „Коачела“

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Феновете на Шон Мендес и Камила Кабейо може да ликуват, след като стана ясно, че двамата най-вероятно са си дали втори шанс.

Младите изпълнители присъстваха на първия уикенд на музикалния фестивал „Коачела“ в Калифорния, но не като част от програмата, а като гости. Напълно разбираемо появата им предизвика огромен интерес, като голяма част от феновете успяха да уловят любимците си, споделяйки снимки и видеа в социалните мрежи.

На първите няколко клипа се вижда как Шон и Камила се държат доста приятелски, като се има предвид че се разделиха преди година, а след това изпълнителят бе свързван романтично с няколко различни дами, включително йога инструкторката си, която е с няколко десетилетия по-голяма от него. Той също така беше въвлечен в любовна история със Сабрина Карпентър, но няма потвърждение за която и да е връзка.

За присъствието си на „Коачела“ Шон носи цветна тениска, бежови панталони и бандана около врата си, докато Камила бори жегата с бяло бюстие и карго панталони. Двамата си приказват, докато се наслаждават на музиката, държейки питиета в ръцете си.

Дотук всеки би казал, че това е просто приятелски разговор между двама зрели хора, които са решили да се разделят без драма. Следващите клипове обаче ни карат да си мислим, че Мендес и Кабейо са напът да дадат втори шанс на любовта си, като бяха забелязани да се прегръщат и целуват, без да се притесняват от тълпата около тях, извадила телефоните си.

Малко по-късно се появи и видео, на което журналисти успяват да хванат двамата изпълнители на изхода на „Коачела“, като ги питат дали това е потвърждение за събирането им. Докато Шон остава безмълвен, то Камила отговаря с „Да“, но не е ясно дали го казва сериозно или просто се опитва да се отърве от натрапниците. Тя подминава кола, пред която се е спрял Шон, който само секунди по-късно вика приятелката си и двамата се качват заедно в автомобила.

Общата им поява идва само година и половина, след като се разделиха. Те имаха двугодишна връзка, след което казаха, че остават приятели. През януари 2022 година бяха забелязани заедно на разходка из Маями, а само три месеца по-късно Шон пусна песента When You're Gone, за която се смята, че е написана за Камила и раздялата им.

„Камила чу тази песен преди месеци, така че не беше изненадана. Никога не бих пуснал песен за нея преди тя да я чуе“, казва Шон пред E!News. Той допълва, че двамата се познават много добре и знаят, че създаването на песни доста често е вдъхновено от личния им живот, така че са напълно съгласни с творчеството на другия.

Шон Мендес се чувства самотен след раздялата с Камила Кабейо

След раздялата с Шон Мендес: Камила Кабейо с драстична промяна във визията

Камила Кабейо и Шон Мендес се разделиха

Относно целувката на „Коачела“, източници съобщават, че Камила и Шон са били доста близки през последните месеци и все по-често започнали да се виждат и да се чуват. „Те винаги ще имат специална връзка помежду си“, казват близки до двойката.

Историята между изпълнителите започва през 2019 година след дългогодишно приятелство и колаборация за песента I Know What You Did Last Summer. През юли същата година те бяха забелязани заедно, показвайки любовта си без да се притесняват от камерите. Няколко месеца по-късно се появиха за първи път като двойка на наградите на MTV, където изпълниха и втората си обща песен Senorita.

По време на пандемията Шон и Камила заживяха заедно, казвайки че изолацията ги е сближила още повече. „С Камила бяхме много големи късметлии, защото успяхме да се насладим на момента и да си починем за първи път от шест години. Карахме колела около Маями и всичко беше много красиво“, разкрива Мендес.

Дали „Коачела“ ще се окаже мястото, на което Шон и Камила ще си дадат втори шанс, остава да разберем.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари