IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стари навици: Виктория и Дейвид Бекъм се премениха в двоен деним

26 април 2023 08 30

Съпрузите все още координират дрехите си след повече от две десетилетия заедно

Getty Images

Getty Images

Кадър от Instagram профила на Виктория Бекъм показва как тя и съпругът ѝ Дейвид Бекъм са се пременили в ансамбли от светъл деним, за да излязат на кино. Двамата са заедно от повече от две десетилетия, но явно продължават да координират дрехите си, подобно на ранните си години като двойка. Бившата певица от Spice Girls сподели сладката снимка със съпруга си, като ясно заяви, че тя е първата, която е избрала облеклото си.

Дизайнерката написа: „Мислех, че тези времена са приключили!“, добавяйки: „Аз първа се облякох!!!“

От снимката се вижда, че Виктория е заложила на светлосиня дънкова риза, пъхната в тесни дънки, в същата тоналност. Тя е прибрала косата си назад в елегантна конска опашка, а гримът ѝ е едва доловим. Брюнетката е завършила визията си с клъч в кафяво и обувки на висок ток, които са нейна запазена марка.

Нейният съпруг – ексфутболна звезда пък носи почти същата комбинация – риза и дънки в светлосиньо, но разликата е, че той е оставил ризата си да пада свободно.

Известно е, че семейство Бекъм носеше еднакви тоалети в първите години на връзката си, включително и на сватбения си прием през 1999 г. Въпреки че двойката рядко носи координирани дрехи в днешно време, те все пак от време на време се обличат сходно, показвайки, че просто имат подобно чувство за стил.

Въпреки многобройните им емблематични съвпадащи тоалети през годините, Виктория наскоро призна в интервю, че двамата с Дейвид имат един моден гаф, който все още я „преследва“ и до днес. През 1999 г. двойката се появи в Лондон в еднакви черни рокерски кожени якета и панталони, но бившата певица казва, че днес не би си и помислила да облече подобни дрехи.

„Носихме Gucci. Беше вечеря на Versace, което само по себе си беше неподходящо“, обясни тя в предаването „Гледайте какво се случва на живо“ през октомври 2022 г.

Тя продължи: „Но ние наистина обмислихме тези тоалети. Наистина умувахме върху тях. Имаше наивност в това, но пък беше толкова сладко!“

Дейвид и

Снимка: Getty

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари