IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След Серина Уилямс, и Карли Клос дебютира наедряло коремче на Met Gala

2 май 2023 16 30

Моделката разкри, че очаква второ дете

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Бременните дами на тазгодишната Met Gala бяха цели три – Риана, Серина Уилямс и Карли Клос. И трите очакват второто си дете.

Карли Клос и 37-годишният ѝ съпруг Джошуа Къшнър решиха да използват червения килим по стълбите на музея „Метрополитън“, за да споделят най-щастливата новина в живота си. Те изживяват тази емоция за втори път, след като вече са горди родители на 2-годишния Леви Джоузеф. Клос не отказа поканата на Ана Уинтур за Met Gala, а вместо това сметна събитието като най-подходящо за показване на наедрялото си коремче.

Моделката носеше дълга черна рокля, която описваше тялото ѝ, включваща дълги ръкави и къс шлейф. Тя допълни визията с множество перлени бижута на врата и около кръста. На излизане от хотела си и преди тръгването за музея „Метрополитън“, Къшнър реши да остави вниманието изцяло върху съпругата си, отстъпвайки назад и позволявайки на фотографите да снимат само нея.

Карли Клос

Снимка: БГНЕС

Креативният директор на LOEWE Джонатан Андерсън се е „гмурнал“ в архивите на костюмния институт на музея, за да намери архивни изображения на рокля на Chanel от 1983 година, направена по времето на Карл Лагерфелд. Дизайнерът е искал да направи същия дизайн за бременната Клос, с който едновременно да ѝ помогне да сподели щастливата си новина с целия свят и да почете покойния кайзер на модата.

Дългата до земята рокля е изработена от кадифе и сатен и включва отпечатана интерпретация на дизайна на Лагерфелд. Стилистката Карла Уелч завърши визията с дълга огърлица и колан с характерния за модната къща мотив. Вдъхновен от тазгодишната тема на Met Gala, „Карл Лагерфелд: Линия на красотата“, Джонатан Андерсън леко промени роклята от 1983 година, включвайки в нея детайли от най-новата колекция на LOEWE.

„Това е най-важната нощ в модата, разбира се, и аз съм много изненадана, че успях да запазя новината в тайна толкова дълго време“, казва Клос относно това защо е избрала да разкрие бременността си точно на Met Gala. Допълва, че трикът за прикриване на корема досега се крие в използването на големи зимни палта. Моделката се пошегува, че е успяла да вмъкне на събитието още един гост, нарушавайки политиката за никакви придружители в музея.

През април 2022 година Карли споделя повече за майчинството, наричайки го „най-голямата радост, която познавам“. Допълва, че се влюбила в сина си от първия момент и дори е плакала от щастие, когато го е държала за първи път след раждането. „Това е най-прекрасното изживяване, за което дори и не подозирах, преди да стана майка“, категорична е моделката.

Карли Клос с урок по сексапил към всички майки

Супермоделът Карли Клос роди първото си дете

Днешните майки: Карли Клос и Джиджи Хадид

Относно раждането и отглеждането на дете по време на изолацията, Клос казва, че всичко се е променило за нея и семейството ѝ. В момента тя много по-внимателно разполага с времето си и се опитва да прекарва повече часове у дома, а не пред камерата. По думите ѝ, списъкът с приоритети веднага се променил след раждането на Леви.

За още новини от света на звездите, киното и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари