IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Актьор от друго измерение – Том Круз получи награда, докато пилотира боен самолет

9 май 2023 17 40

Той направи специално включване на церемонията на MTV

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Том Круз се издигна до нови висоти по време на речта си на наградите на MTV.

По време на церемонията, излъчена в неделя, 60-годишният актьор спечели наградата за най-добро представяне във филм за ролята си в „Топ Гън: Маверик“ миналата година. Той не присъства лично на церемонията, но изпрати видео, в което благодари на всички за оказаната чест. Докато думите определено впечатлиха публиката, то начинът им на доставяне беше това, което наистина открадна шоуто.

В изпратеното видео Круз пилотира боен самолет високо в небето, носейки авиаторски слънчеви очила и говорейки чрез специален микрофон, закрепен за шумоизолиращи слушалки. Трофеят му във формата на златни пуканки беше поставен в самолета до пилотското място.

„Много ви благодаря за наградата. Правя тези филми за вас. Обичам ви. Обичам да ви забавлявам. Да знам, че оценявате всичко това и му се наслаждавате, няма по-хубаво нещо“, каза Круз. Пожела на феновете си едно прекрасно лято и отново им благодари, че му позволяват да ги забавлява. „За мен е огромна привилегия. Ще се видим на кино“, завърши речта си той и напомни, че следващият му филм – „Мисията невъзможна 7: Пълна разплата – първа част“ излиза на 12 юли.

Малко по-рано Круз беше част и от коронацията на Чарлз, като отново се появи чрез видео и в същия боен самолет. Този път актьорът се обърна специално към настоящия монарх на Великобритания. Тъй като и Чарлз е бил пилот, Круз му каза, че по всяко време може да му е помощник и другар в полета. Том често прекарва време във Великобритания, като голяма част от снимките на „Мисията невъзможна“ са направени именно там.

Миналата година се появиха кадри от снимачния процес на последната част от поредицата, която очакваме през юли. Тогава Круз беше показан да седи върху биплан от ерата на Втората световна война, докато машината лети над каньона над река Блайд в Южна Африка. Видеото беше като извинение от страна на актьора, който не успя да присъства на CinemaCon през април 2022 година.

„Здравейте на всички! Искаше ми се да бъда с вас, съжалявам за допълнителния шум! Както виждате, снимаме последната част от Мисията невъзможна и сега се намираме над красивия каньон Блейд в Южна Африка“, каза Круз. Той допълни, че филмът се прави специално за големия екран, за да може публиката да му се наслади изцяло.

Речта на актьора е прекъсната от режисьора Кристофър Маккуори, който влиза в кадър с друг биплан и напомня, че Том трябва да се върне на земята, тъй като горивото му свършва. След като Круз се извинява на публиката, че трябва да я остави, двата самолета забързват, а актьорът все още стои извън пилотската кабина.

Том Круз ще снима филм в открития космос

Мениджър на Том Круз: Той бе обсебен от външния си вид

Том Круз кацна с хеликоптер на премиерата на „Топ Гън: Маверик“

Том Круз е известен с това, че често прави сам каскадите си. През август той беше забелязан да снима екшън сцена с хеликоптер в много отдалечен и доста хълмист район в Националния парк Лейк Дистрикт в северозападна Англия.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари