IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Йорданското кралско семейство подготвя втората сватба за годината

17 май 2023 15 00

Обявиха дрескод за бракосъчетанието на принц Хюсеин

БГНЕС

БГНЕС

Кралица Рания и крал Абдула бяха сред гостите на коронацията на Чарлз III на 6 май. След вълненията около важното събитие, двамата имат други, защото подготвят сватбата на своя син Хюсеин. Тя е втората в семейството за тази година.

Припомняме, че най-голямата дъщеря на двойката – принцеса Иман, бе бракосъчетана със своя избраник през пролетта. И ето че принц Хюсеин ще мине под венчило с красивата Раджва Халид Алсейф на 1 юни. Сватбата ще бъде в двореца Захран в Аман.

Специален дрескод за сватбата на принца

Предполага се, че списъкът от гости, съставен от краля и кралицата на Йордания, е голям. Нищо чудно сред тях да бъдат принц Уилям и съпругата му Кейт.

По данни на The Royal Watcher, първоначалната информация за сватбата била, че поканените са помолени да се облекат по специален начин. Така например мъжете трябва да носят черна вратовръзка, а жените – дълги рокли. Едно от изискванията е те да нямат диадеми на главите си, което ни кара да мислим, че булката може да има такъв лъскав аксесоар на главата.

Принц Фредерик и принцеса Мери от Дания, принцеса Виктория и принц Даниел от Швеция, принц Хаакон от Норвегия и принцесите Хисакоа и Цугуко от Япония вече са потвърдили, че ще присъстват на събитието, което цяла Йордания очаква с голямо вълнение.

По примера на кралица Рания: Късото яке като хит за есента

Принцеса Иман с булчинския колан на майка си, кралица Рания, за къна парти

Кралица Рания на 52: Сърцето ми е пълно

Иначе, що се отнася до принца и принцесата на Уелс, кралски биографи твърдят, че те може да уважат поканата на двамата влюбени. През 2018 г. Уилям е на обиколка в Близкия изток, където се сприятелява с принц Хюсеин – престолонаследникът на крал Абдула.

Принцеса Салма облече тога

И докато приготовленията за сватбата текат, кралят и кралицата почерпиха за друг важен повод в семейството. Тяхното трето подред дете – принцеса Салма, се дипломира в САЩ.

„Толкова съм горд да отпразнувам дипломирането на моята Салма вчера от Университета на Южна Калифорния. Нямам търпение да видя какво ще направи по-нататък. Честито!“, написа Рания и сподели снимки от тържеството, за което нейната дъщеря носи тога.

Салма, както и нейният по-малък брат, най-вероятно ще бъдат шафери на сватбата на принц Хюсеин през юни.

За още модни съвети и новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари