IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мъжът на Серина Уилямс: И двамата не знаем пола на бебето, но нейният ген е по-силен

18 май 2023 15 00

Алексис Оханян даде интервю за CNN

БГНЕС

БГНЕС

Нито Серина Уилямс, нито нейният съпруг знаят пола на бебето. Това призна самият Алексис Оханян, давайки интервю за предаване на CNN. Основателят на Reddit обаче добави, че има своята прогноза за втория си наследник.

„Сигурен съм, че ще бъда баща на момичета. Дори да имаме 50 деца, смятам, че всичките ще са момичета“, споделя с усмивка мъжът до известната тенисистка.

Пред водещия Крис Уолъс Оханян обаче не разкрива подробности защо той и жена му не желаят все още да им казват пола на детето. Най-вероятно двамата все още не гледат към екрана на ехографа от суеверие.

По думите на Алексис, двамата със Серина се вълнуват много за това, че ще стават родители за втори път.

Най-вероятно мъжът на Уилямс смята, че нейният ген (като най-малката от общо пет момичета) е много силен в сравнение с неговия.

„Мама и татко обичат родителството, така че се връщаме към него“, написа съпругът на Серина след Met Gala. Тогава двамата разкриха радостната вест, появявайки се заедно на събитието. Допреди това Уилямс се снимаше само в близък план и не показваше коремчето си, като никой не подозираше, че е бременна, защото по принцип има по-едра структура на тялото.

След като съобщи, че чака второ дете, двойката показа и реакцията на дъщеричката им. В клип, споделен в социалните мрежи, Олимпия се радва след като ѝ казват, че ще бъде кака.

След Серина Уилямс, и Карли Клос дебютира наедряло коремче на Met Gala

Мъжът на Серина Уилямс: Олимпия е млад инвеститор

Елегантна рокля – Серина Уилямс с модел на сърца

Оханян и Уилямс сключиха брак през 2017 г. А малко след това се роди и дъщеричката им, която е на 5 години.

За още новини от света на звездите, киното и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари