IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Щастлив дядо – Род Стюарт сподели първи снимки с новородените внуци

18 май 2023 14 50

Сърцето на музиканта е още по-пълно

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Род Стюарт не може да сдържи усмивката си, когато в ръцете си държи най-малките представители на фамилията.

78-годишният музикант използва социалните мрежи, за да сподели, че семейството му съвсем наскоро се е увеличило с още двама членове. Той публикува колаж от снимки, на които позира заедно с най-малките си внуци – Отис и Луи, пишейки че вече е един щастлив дядо. Дъщеря му – Руби – също публикува няколко снимки с известния си татко и децата, както и с 52-годишната баба Пени Ланкастър.

На 9 май 35-годишната дъщеря на Стюарт и бившата му приятелка Кели Ембърг роди сина си Отис, когото споделя с партньора си Джейк Калик. Само три дни по-късно 28-годишният ѝ брат – Лиъм – стана баща на момченцето Луи, родено от приятелката му Никол. „Добре дошъл, приятел. Ти си американец, британец, хърватин и новозеландец. Луи Марк Родерик Стюарт“, написа гордият татко под снимка на бебето.

Новината за раждането на Отис беше обявена от Руби в Деня на майката на 14 май, макар момченцето да се родило седмица по-рано. „Тази любов е съвсем различна от всички други, които съм изпитвала. Не мога да си представя какъв е бил животът ми без теб. Нищо друго няма значение, когато ти вече си тук. Твоето пристигане в света дава началото на нашето семейство... всичко започва с теб, Отис“, написа щастливата майка под снимки в социалните мрежи.

На първите си кадри Отис може да бъде видян как се усмихва и държи лицето си, показва големите си очи и дори как се запознава с майка си. Детето се ражда в 15:36 часа местно време с мерки от 3 килограма и 855 грама и 55 сантиметра.

През февруари Руби организира бебешко парти, на което баща ѝ Род Стюарт беше повече от щастлив. Това е първо дете за дъщерята на музиканта, както и за нейния годеник Джейк Калик. Гордият баща също сподели снимка на сина си, пишейки „Отис Стюарт Кали се появи днес, 12 дни след термина си, щастлив и здрав. Майката на Отис е невероятна. Честит първи Ден на майката, Руби Стюарт“.

По време на бебешкото парти, на което все още присъстваше коледната елха, Род Стюарт позира заедно с дъщеря си и годеника ѝ, бившата си приятелка Кели Ембърг и родителите на Калик.

Бившата на Род Стюарт сподели рядък кадър с порасналите им деца

Род Стюарт: Преборих рака

Род Стюарт събра синовете си в Малибу

Новородените деца на Руби и Лиъм са трети внучета за Род Стюарт, който става дядо за първи път през 2011 година, когато дъщеря му Кимбърли и актьорът Бенисио дел Торо стават родители на Дилайла. Той също така е баща на 11-годишния Ейдън и 17-годишния Алистър, които споделя с Пени Ланкастър. Освен това има и 58-годишна дъщеря Сара, която споделя с бившата си приятелка Сюзън Бофи. Тя обаче е дадена за осиновяване от родителите си.

За още новини от света на звездите, киното и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари