IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Блага вест – Алек Болдуин и Ким Бейсингър станаха баба и дядо за първи път

19 май 2023 14 50

Дъщеря им Айрланд роди дъщеричка

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Айрланд Болдуин сбъдна мечтата си и стана майка за първи път.

27-годишната бизнес дама, която е дъщеря на Алек Болдуин и Ким Бейсингър, роди дъщеричка с името Холанд. Новината беше споделена в социалните мрежи, а баща на бебето е годеникът на Айрланд – RAC с истинско име Андре Анджос. Гордите родители публикуваха и снимка на дъщеря си от болницата, на която лежат на леглото, а момиченцето сладко спи в ръцете на майка си.

Новото тричленно семейство беше залято с положителни коментари и мили пожелания от близки и приятели. Румър Уилис, която наскоро стана майка за първи път на дъщеря Лоуета Айсли, написа: „Боже мой, здравей, сладко момиче. Нямаме търпение да те прегърнем“. Хилария Болдуин, която в момента е омъжена за Алек Болдуин и има седем деца от него, остави две емотиконки на сърце.

Този път новината за раждането е истинска, след като в края на месец май Айрланд успя да излъже феновете си. Тогава тя публикува снимка на годеника си, който държи бебешко столче за кола и го вкарва в дома им. Когато обаче столчето беше оставено пред входната врата, камерата показа, че в него се намира семейното куче, а не бебе.

Още през януари стана ясно, че Болдуин и Анджос са избрали име за дъщеря си, което е вдъхновено от майчиното. Тъй като Айрланд на английски означава Ирландия, те са сметнали, че Холанд, което в превод значи Нидерландия (Холандия), ще бъде чудесно продължение на традицията с имена на държави. Освен това, една от любимите актриси на майката е Холанд Тейлър, която играе майката на чичо Чарли в „Двама мъже и половина“, което още повече наклонило везните.

Алек и Хилария Болдуин не пропуснаха възможността да покажат гордостта си от факта, че вече са баба и дядо. Макар йога инструкторката да няма кръвна връзка с Айрланд и бебето ѝ, тя все пак знае няколко трика, с които се отглеждат деца, така че ще бъде от голяма полза за новата майка.

39-годишната Хилария сподели семейна снимка в Instagram, с която поздрави новите мама и татко в лицето на Айрланд и Андре. „Всички лели и чичовци, както и ние, бабите и дядовците, сме много развълнувани, че Холанд най-накрая е тук. Много ви обичаме“, допълни съпругата на Алек Болдуин.

Айрланд Болдуин си направи лифтинг на лицето на 26 години!

Айрланд Болдуин позира гола за първи път

Тяло на седмицата: Айрланд Болдуин

Преди няколко дни Алек използва социалните мрежи, за да поздрави всички майки в живота си, включително Айрланд, която тогава все още беше бременна. В публикацията актьорът разкрива, че неговата майка е починала миналия май и му липсва все повече с всеки изминал ден. Болдуин поздрави сестрите си Бет и Джун, както и дъщеря си Айрланд, която беше на прага на раждането. Разбира се, съпругата му Хилария, дарила го с цели седем деца, не беше подмината.

През януари Хилария сподели видео, на което се вижда как актьорът седи с малчуганите, а 9-годишната Кармен обяснява на останалите, че съвсем скоро ще имат нов член в семейството. 7-месечната Илария, 2-годишната Мария, 2-годишният Едуардо, 4-годишният Ромео, 6-годишният Леонардо и 7-годишният Рафаел слушат внимателно кака си и чакат с нетърпение да чуят какво има да казва тя.

„Така, нали знаете какво означава леля и чичо? Означава, че сестра ви или брат ви ще си има дете или вече имат“, казва Кармен и сочи към всеки един от братята и сестрите си. Тогава Алек пита той какъв е в цялата картинка, а момиченцето гордо отговаря, че той е дядо.

За още новини от света на звездите, модата и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари