IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След появата на Джони Деп в Кан - фенове го разкритикуваха за развалените му зъби

22 май 2023 10 30

Сравниха го с капитан Джак Спароу

БГНЕС

БГНЕС

Джони Деп се завърна в Кан, където бе посрещнат с аплодисменти. Ала вместо да говорят суперлативи за новия му филм Jeanne Du Barry, фенове се заядоха с него за усмивката му. Повод за негативните коментари, свързани с развалените му зъби станаха снимки на фотографи, показващи, че звездата има нужда от зъболекар. 

Припомняме, че на премиерата на лентата 59-годишният актьор получи седемминутни овации. Разбира се, освен тях, той чу и виковете на протестиращи, дошли на Лазурния бряг в подкрепа на неговата бивша жена Амбър Хърд. 

Докато позираше със своите колеги и махаше с ръка, Деп не скри задоволството си и се усмихна на папараците. Те са уволили не само неговите емоции от завръщането, но и недобре изглеждщаите му зъби. Именно те накараха феновете да го помолят да посети спешно някой дентален кабинет. 

Сравниха Джони с Джак Спароу 

Джони Деп,

Getty

Мнозина отбелязаха, че на кадрите зъбите на холивудската звезда са с гнусни петна и кариеси. Заради начина, по който изглеждат някои написаха в социалните мрежи, че все едно Джак Спароу се е разходил по червения килим. Само че вместо с раздърпаните и мръсни дрехи, той е облякъл официален костюм. 

За разлика от някои свои колеги, които разчитат на редовно избелване на зъбите или красиви фасети, Деп явно не държи да има перфектната усмивка. И това си личи на снимките от Кан. 

Филмовият фестивал в Кан – където модата среща изкуството

Фестивалът в Кан – Майкъл Дъглас с почетна „Златна палма“, Брад Пит осигури алкохола

Кристен Стюарт в Кан - мастър клас по стил и елегантност

„Джони май е пропуснал да си измие зъбите“, „Джони Деп трябва да посети зъболекар. Зъбите му го карат да изглежда нездравословно“, „Ако Джони Деп не иска фалшиви ултра бели зъби, той няма нужда от тях. Виждал съм и много по-лоши неща“, пишат потребители на Twitter. 

Деп с различна усмивка според ролята си 

Все пак по-верни фенове на актьора отбелязаха, че понякога той е с различни зъби в зависимост от ролята, която му е поверена. Но повечето са на мнение, че след тежката битка срещу Амбър Хърд, той е трябвало да се погрижи за усмивката си за своето завръщане в киното. 

Специалисти пък отбелязват, че употребата на наркотици, за която той призна в съда, може да наруши зъбния емайл. И така и да изложи подлежащия дентин на бактерии, причиняващи кариеси много лесно. 

Джони Деп,

БГНЕС

За още новини от света на звездите, киното и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари