IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Маркъл и принц Хари умишлено провокирали фотографи да ги преследват в Ню Йорк?

26 май 2023 17 50

Двамата може ли да се скрият от журналистите

Снимка: БГНЕС

Разкриват се нови подробности около папараците, които преследват таксиметровата кола, в която се возеха принц Хари и Меган Маркъл след светско събитие в Ню Йорк.

Представители на Съсекс се оплакаха, че преследването може да предизвика автомобилна катастрофа и да има трагични последици. Ситуацията беше припозната като подобна на тази, в която загина майката на Хари – принцеса Даяна.

По-късно обаче имаше коментари от таксиметровия шофьор, който отбеляза, че преследване като такова не е имало. И сега се появи информация, че принц Хари и Меган Маркъл сами са провокирали фотографите, напускайки паркинга, след като са получили наградата Women of Vision.

Двойката взе съзнателно решение да се появи пред фоторепортерите, въпреки че охраната им се ръководеше от бивш служител на тайните служби на Барак Обама, известен като "краля на задните врати" заради способността си да измъква незабелязано знаменитости от обществени места.

Охраната беше със Съсекс, докато се преместиха от затъмнен SUV в жълто такси, като основното твърдение беше, че известната двойка се опитва да избяга от фотографите.

Източник, близък до Меган и Хари, каза, че двамата са решили да напуснат балната зала около 22 часа, тъй като са искали да дадат възможност на чакащите фотографи да ги снимат.

Между другото херцогинята на Съсекс се появи на наградите Women of Vision без бижута. Тя не носеше годежния си пръстен, което предизвика за пореден път слуха за развод с принц Хари.

Меган присъства на отличията на Фондацията, където получи награда за приноса си към овластяването на момичета и жени от всички възрасти. Феновете обаче обърнаха внимание на една интересна подробност.

Меган носеше златна рокля на Джоана Ортис за 12 000 долара пред обществеността. Тя завърши визията си със златни сандали на висок ток Tom Ford, жълт клъч Carolina Herrera и диамантени бижута, но забрави да сложи сватбения си пръстен.

Потребителите веднага започнаха да обсъждат възможен раздор в брака на Съсекс. Някои обаче са стигнали до извода, че слуховете за развода на Меган и Хари са просто поредният начин за привличане на вниманието и добре планирана пиар кампания на самите Съсекс.

За още новини от света на звездите, модата и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари