IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Еминем стартира своята модна кариера

25 май 2023 09 00

Хейли Джейд официално има собствена линия дрехи

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Дъщерята на Еминем, Хейли Джейд, започва постепенно да навлиза в модния бизнес

27-годишната дама, която наскоро отпразнува годеж с приятеля си Еван Маклинток, с когото са заедно от шест години, обяви новия си проект пред милионната си аудитория в Instagram. За да съобщи новината, водещата на подкаста Just a Little Shady създаде видео, на което показва как се разкрасява, гримирайки лицето си и разказвайки за новата си линия дрехи, свързана с хитовия й подкаст. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailie Jade (@hailiejade)

"Пригответе се с мен за пускането на новата ми линия дрехи", каза Хейли в началото на видеото, на което носи и черна блуза с дълъг ръкав от своите дизайни. Първо тя нанесе основа за грим, за да може спокойно да започне със своите разкрасителни процедури. 

Поставяйки различни продукти върху лицето си, Хейли каза, че работи върху новото си бизнес начинание от около година, защото не е искала да използва името си или влиянието на баща си. Тя също така отбеляза, че не е искала да прибързва, за да бъде сигурна, че предоставя на клиентите най-доброто и най-удобното облекло, което може да бъде носено всеки ден. 

В опита си да постигне баланс между стил и удобство, Джейд използва бродирани монохромни, тон в тон спортни стилове, които показа в анонсиращия видеоклип. Върху черните дрехи е изписана думата "just a little shady" с дребен шрифт в дясната страна на гърдите. Хейли заяви, че крайният резултат не само отговаря на очакванията й, но дизайнът е толкова удобен, че може да го носи буквално всеки ден. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailie Jade (@hailiejade)

Колекцията включва тениски, блузи с дълъг ръкав, спортни панталони и бейзболни шапки в различни цветове. Всяка една дреха, както и самият уебсайт на марката, са идеи на Джейд, която ги създава с уменията, които е придобила, преминавайки онлайн уроци в Училището по дизайн на Парсънс по време на обучението си по психология в Мичиганския държавен университет. 

За да завърши видеото, Хейли се записва как стартира сайта си, кликайки на бутона и казвайки "Вече е официално!"

Дъщерята на Еминем стартира свой подкаст

Семейна подкрепа: Дъщерята на Еминем бе най-големият му фен на Super Bowl

Нови бански – дъщерята на Еминем ни дава идея за модел

Преди да публикува клипа, дъщерята на Еминем намекна за модната си линия, показвайки част от нея заедно с годеника си Еван. Част от феновете дори успяха да се сдобият с дрехи чрез предварителната продажба и изразиха възхищението си от качеството и удобството, което усещат. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailie Jade (@hailiejade)

Модната колекция на Хейли идва около година, след като тя стартира своя подкаст с името Just a Little Shady.     

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари