IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хейли Джейд, дъщерята на Еминем, се сгоди

7 февруари 2023 15 00

27-годишната водеща излиза с Евън Макклинток от 2016 година

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Дъщерята на Еминем, Хейли Джейд, вече е напълно пораснала и е готова за поредната важна стъпка в живота си – сватба!

27-годишната водеща на подкаста Just a Little Shady обяви в социалните мрежи, че е сгодена за приятеля си Евън Макклинток след шестгодишна връзка. Тя публикува три снимки от специалния ден, включително и кадър, на който годеникът ѝ е застанал на едно коляно и ѝ задава важния въпрос. Очевидно отговорът е „Да“, тъй като следващите снимки показват щастливото отваряне на шампанско.

„Не мога да съм по-щастлива за вас двамата. Нямам търпение да участвам в тази нова глава от живота ви“, написа сестрата на Хейли в коментарите. Алейна Матърс всъщност е племенница на Еминем, но той я осиновява през 2004 година, когато майка ѝ започва сериозно да страда от наркотична зависимост.

Хейли, която е единственото биологично дете на Еминем, се ражда от връзката на рапъра с бившата му съпруга Ким. Момичето излиза с Макклинток от 2016 година, когато се срещат в университета на Мичиган. Въпреки че се радва на повече от 3 милиона последователи, Хейли рядко споделя моменти от личния си живот в социалните мрежи. Последната им обща снимка е от миналия февруари, на която двамата се целуват на фона на красив залез.

През 2020 година Еминем спомена бегло за връзката на дъщеря си, когато беше попитан дали Хейли вече има свои деца. „Без бебета. Само гадже. Засега е добре. Кара ме да се гордея с нея“, отговори той на Майк Тайсън.

През юли миналата година Хейли Джейд обяви пускането на свой подкаст, чието име е намек към песента на Еминем The Real Slim Shady от 2000 година. Тя го кръщава Just a Little Shady, обяснявайки че е работила по него много дълго време и нямала търпение да застане зад микрофона.

Хейли дори вече е подала молба за патент върху името Just a Little Shady, което съвсем скоро ще се появи и върху различни артикули като шапки, блузи и якета. В допълнение към това се очаква на пазара да излязат и продукти за грижа за кожата, както и дрехи със същата марка.

Честито: Дъщерята на Еминем се сгоди

Дъщерята на Еминем с планове за модна линия

Щерката на Еминем вече не крие гаджето си

През 2022 година Хейли беше на първия ред на Супербоул, когато баща ѝ участваше в специалния концерт на полувремето. Тогава Еминем си партнираше с рап легенди от 90-те, включително д-р Дре, Снуп Дог, Кендрик Ламар и Мери Джей Блайдж. Най-успешният бял рапър изпълни хита си Lose Yourself, който е носител на „Оскар“.

Засега не е ясно точно кога ще бъде сватбата на Хейли Джейд, но Еминем със сигурност вече се подготвя за нея.

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари