IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Висок стандарт: Бионсе и Джей Зи броиха 200 милиона долара за имение в Малибу

23 май 2023 14 30

Съпрузите купиха най-скъпата къща, продавана някога в Калифорния

Getty Images

Getty Images

Бионсе и Джей Зи отпразнуваха последната си семейна покупка на луксозна вечеря в Лондон, от която споделиха и снимки в нейния профил в Instagram. Става въпрос за новото имение на сърузите в Малибу, за което те са броили впечатляващата сума от 200 милиона долара.

Според медиите в САЩ, това е най-скъпата къща, продавана някога в щата Калифорния. Твърди се също, че договорът е вторият най-скъп в историята на сделките с недвижими имоти в Съединените щати, след като наскоро апартамент в Ню Йорк беше продаден за 238 милиона долара. Новото имение на поп дивата и влиятелния музикален продуцент и рапър е наистина огромн о - с площ от 30 хиляди кв.м.. 

Източници, близки до семейство Картър, казват че двамата са купили изцяло бетонната къща от Уилям Бел, който е един от най-големите колекционери на изкуство в света. На въпросния господин Бел са му били необходими близо 15 години, за да построи зашеметяващия имот.

Къщата е проектирана от японския архитект Тадао Андо, който стои и зад имението за 57,3 милиона долара, което Кание Уест придоби по време на развода си с Ким Кардашян.

Близки до Бионсе казват, че тя била невероятно щастлива, че е успяла да се сдобие с новия си дом, който предлага невероятна гледка към океана, именно за тази сума, тъй като първоначално той е бил обявен за 295 милиона долара!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

На последните си снимки в социалната медия изпълнителката на песента “Love on Top” и рапъра от хита “Run This Town” изглеждат изключително щастливи и безгрижни, въпреки че двамата бяха изправени пред много големи критики за прекомерната си и свръх разточителна покупка.

41-годишната Бионсе и 53-годишният Джей Зи бяха заснети да напускат бара на Хари в Мейфеър в петък вечер. Източници казват пред Page Six, че съпрузите са се насладили на „възхитително суфле“ в компанията на милиардера-предприемач Насеф Савирис.

Музикалното семейство - суперзвезди имат още доста имоти в своето портфолио от недвижимо имущество. През 2017 г. двойката купи дом в Бел Еър за 88 милиона долара. Същата година изпълнителите на "Upgrade U" дадоха и 26 милиона долара за имение в Хамптън.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Състоянието на Бионсе се оценява на 450 милиона долара, според Forbes, докато това на съпруга й е доста по-голямо, като той притежава 2,5 милиарда долара.

Гласовитата певица и рапъра се ожениха през 2008 г. и имат три общи деца - 11-годишната Блу Айви и 5-годишните близнаци Руми и Сър. Бракът на двойката устоя на времето, въпрки че преди години неговото име се забърка в скандал с изневяра. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dirt (@dirtdotcom)

За още новини от света на астрологията и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари