IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бионсе стартира своя марка за коса

18 май 2023 09 00

Изпълнителката заяви, че се е вдъхновила от майка си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Съвсем скоро целият свят ще разбере тайната на Бионсе за пухкавата ѝ къдрава и красива коса.

Носителката на „Грами“ само преди седмица даде старт на световното си турне Renaissance с концерт в Швеция. Първо тя ще обиколи Европа, след което ще се завърне в родната Америка, за да завърши подобаващо с няколко грандиозни концерта. В Стокхолм Бионсе загатна на феновете, че ги очаква истинско шоу, сменяйки няколко костюма, включвайки различни акробатични номера и танцувайки на някои от най-известните си парчета.

Но ако си мислите, че изпълнителката върши само едно нещо в момента, жестоко се лъжете. Тя всъщност разпределя времето си между няколко професионални проекта, като също така се грижи и за трите си деца и обръща внимание на съпруга си Джей Зи. Въпреки огромното богатство, което е натрупала в сметката си, множеството договори с различни марки, Бионсе се насочи към създаването на още нещо на свое име.

Преди няколко дни тя сподели с феновете в социалните мрежи, че съвсем скоро на пазара ще се появи марката ѝ за грижа за косата. Тя обяви новината чрез публикуването на няколко снимки, започвайки с една, на която седи на стол пред огледалото и оформя естествените си къдрици. Вторият кадър показва момент от миналото, в който Бионсе се е оставила в ръцете на професионалист, който ѝ сплита косата.

Последната снимка съдържа ръчно написана бележка от звездата, обяснявайки новите неща, които феновете могат съвсем скоро да очакват. От написаното става ясно, че първата работа на Бионсе е била като чистачка в салона за красота на майка ѝ. Тогава тя решава да промени малко скучната обстановка за клиентите и започнала да пее, докато Тина Ноулс е създавала нови прически. Така се създала и групата Destiny's Child, която се превръща в истински хит и продава милиони копия на песни като Survivor, Say My Name и Lose My Breath.

Бионсе разкрива, че постепенно се е срещнала с множество находчиви дами, които имали свой бизнес и е видяла от първо лице как косата може да промени настроението на всеки. „Виждах как тя лекува и е от полза за толкова много жени. Научих много от тези моменти и винаги съм мечтала да продължа наследството на мама“, пише изпълнителката.

Три тоалета, избрани гости и дует с Блу Айви – Бионсе се завърна

Бионсе закри Седмицата на модата в Париж със звездно парти

След 14 години чакане, Бионсе отново е на върха

Тя завърши бележката с вълнуващо послание към феновете, казвайки им, че няма търпение те да се впуснат в приключението, което тя създава.

До този момент няма детайли относно новото бизнес начинание на Бионсе, но почитателите веднага забелязаха, че тя има нов цвят в косата за турнето си. Отговорник за това е фризьорката ѝ Рита Хазан, която обяснява, че двете са избрали малко по-светли кичури, които нарича „слънчева блондинка“. По думите ѝ, звездната ѝ клиентка е искала нещо драматично и различно, което ще ѝ придаде още по-впечатляваща визия.

Хазан разкрива, че Бионсе смята да задържи цвета си по време на цялото турне, но не изключва и някаква промяна.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари