IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Визия на деня: Бионсе с изцяло украсен с мъниста костюм на Alexander McQueen

11 май 2023 12 30

Звездата стартира турнето си в Европа

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Бионсе официално кацна на европейска земя, за да стартира турнето си Renaissance. Тя пристигна в Швеция и изпълни едни от най-големите си хитове през годините, включително и целия си нов албум, който се промотира именно чрез обиколката из света.

За откриващата вечер на 10 май в Стокхолм, кралицата на музиката впечатли не само с глас, но и с тоалет и хореография. В продължение на три часа тя не спря да танцува и да забавлява публиката по начин, който само тя си знае. Като човек, който е известен с привличане на вниманието, Бионсе определено знае как да се облича за важните си събития и този път не беше изключение.

На сцената в шведската столица изпълнителката се появи със специално направен за нея костюм от Alexander McQueen, чийто дизайн чудесно пасваше на песента ѝ Alien Superstar, както и диско звученето на някои от по-старите ѝ песни. Малко по-късно Бионсе се премени в сребърен костюм с пайети от Courreges, който включваше огледални кръгове в центъра на стомаха. Тя комбинира визията със сиви ботуши, високи до бедрото, висящи обеци и ръкавици без пръсти.

Малко по-късно звездата впечатли публиката с блестящ златен гащеризон на Loewe, който включваше отпечатъци от ръце, поставени върху задните части и гърдите. Черни оперни ръкавици с яркочервени пръсти бяха перфектните финални щрихи към бляскавия тоалет. Бионсе върна феновете си в ерата на Destiny's Child, носейки широки карго панталони с блуза с дълъг ръкав и нагръдник в сребърно и хром.

В официално съобщение от екипа на Александър Маккуин заявиха, че тоалетът на изпълнителката е ръчно и специално изработен, като се състои от боди и боти до глезена, покрити с мъниста и кристална анатомична бродерия. Въпреки че тя блестеше като истинска диско топка в прилепналия костюм, марката също така сподели, че всички прекомерни декорации са направени върху черна мрежеста основа, давайки възможност на Бионсе да се движи и да танцува, без да бъде ограничавана. За началото на концерта кестеново-медната коса на звездата беше изправена и свободно пусната, разделена на две и с очертаващ лицето бретон тип завеса.

Въпреки всички тези невероятни тоалети, най-забележителният момент на Бионсе дойде, когато тя облече изцяло бяла рокля, която се трансформира пред очите на публиката, тъй като показваше калейдоскоп от цветове, когато беше под UV светлина.

Швеция е първата спирка от общо 57-те дати на турнето Renaissance. Обиколката е в подкрепа на седмия солов албум, който носи същото име и е първото солово турне за певицата от седем години насам. Преди това тя излизаше на сцената, за да промотира албума си Lemonade, издаден през 2016 година.

Пред публиката в Стокхолм Бионсе изпя всичките 16 песни от новия си албум, което беше и първият път, в който тя ги пее на живо. Няколко други парчета от богатата ѝ дискография също намериха място в концертния списък, като Black Parade, Lift Off и Savage Remix отново бяха с дебют пред жива публика.

Изпълнителката започна шоуто с четири балади, включително хитът Dangerously in Love 2. Тя завърши с последната песен от новия си албум, носеща името Summer Renaissance, докато беше „кацнала“ на върха на блестящ кристален кон – напомнящ на обложката на Renaissance. По-късно тя беше издигната над тълпата сред облак от блестящи конфети.

Три тоалета, избрани гости и дует с Блу Айви – Бионсе се завърна

Гордото семейство в една велика снимка: Бионсе, Джей Зи и трите им деца

Само както тя го може – Бионсе на корицата на Vogue

Според списание Forbes, световното турне на Бионсе може да ѝ донесе близо 2,1 млрд. долара – с 500 милиона повече, отколкото се очаква да направи световното турне на Тейлър Суифт и повече от приходите от всички предишни концерти на Бионсе взети заедно.

Изпълнителката обяви, че ще осигури подкрепа за студенти и предприемачи по време на турнето си, като дари общо 2 милиона долара чрез своята фондация BeyGood. Инициативата е основана през 2013 година и предприе различни филантропични начинания в САЩ и по света, включително предоставяне на помощ на засегнати от природни бедствия, насърчаване на образованието и подкрепа на програми, които се занимават с проблеми като недостиг на жилища и психично здраве. Освен това предоставя безвъзмездни средства за малки фирми, притежавани от чернокожи – дейност, започнала от началото на пандемията COVID-19.

Следващата спирка от турнето е в Белгия.

За още новини от света на звездите, модата и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари