IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Наближава ли сватба: Крис Еванс и Алба Баптиста може би ще се женят

26 май 2023 10 50

Предполага се, че влюбените ще се женят през лятото

Снимка: Getty

Крис Еванс ще се жени за любимата си Алба Баптиста, съобщава RadarOnline.

Според източника сватбената церемония за роднини и приятели на звездната двойка ще се проведе в родния щат на Еванс Масачузетс.

Между другото, актьорът живее там с избраницата си от миналата година. До този момент звездите не са потвърдили официално тази информация.

Слуховете за афера на Еванс с Баптиста се появиха, след като той оглави годишната класация на най-сексапилните мъже на планетата. След това, в придружаващото интервю, Крис не пропусна да отбележи, че благодарение на връзката си е станал по-внимателен и отговорен.

На Свети Валентин тази година актьорът публикува видео с неговата възлюбена. В клипа имаше кадри от техни разходки и пътувания, както и целувки помежду им.

Официалната публикация за деня на влюбените дойде само месец, след като 41-годишният актьор сподели видеокомпилация в историите си в Instagram с младата си 25-годишна португалска приятелка. Оказа се, че двамата са заедно поне от година и половина по-рано, но са предпочели да крият личните си отношения от обществения живот.

„Крис е влюбен и никога не е бил по-щастлив. Семейството и приятелите му също я обожават“, коментира тогава източник пред People.

Алба Баптиста също се занимава с кино, като играе във филма Mrs. Harris Goes to Paris и е част от Warrior Nun на Netflix. Самият Еванс пък съобщи, че със сигурност иска съпруга, деца и семейство. Е, може би съвсем скоро ще го има.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари