IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Маркъл може да се завърне в Холивуд с роля за 30 млн. долара

27 май 2023 12 00

Тя вече подписа договор с том агенция за таланти WME

Меган Маркъл може да се завърне в Холивуд с роля за 30 млн. долара

Дни след пищната вечеря на принц Хари и Меган в Монтесито на 12 май, с участието на знаменитостите Камерън Диас и Гуинет Полтроу, те направиха фурор на червения килим в Ню Йорк.

Двойката сияеше, докато позираха за снимки на наградите Women of Vision, а сега вътрешни хора казват, че събитията са част от неочакван нов план.

След като Меган подписа договор с топ агенцията за таланти WME, имаше слухове, че тя се готви да се завърне на екраните като актриса, предава OK Magazine.

От агенцията потвърдиха новината като публикуваха изявление, в което се казва: „За нас е чест да обявим, че WME вече представлява във всички области Меган, херцогинята на Съсекс. Агенцията ще се съсредоточи върху разрастването на своите бизнес начинания в множество аспекти на агенцията и нейната по-широка екосистема, включително филмова и телевизионна продукция, партньорства с марки и други“.

Източници твърдят, че херцогинята на Съсекс се опитва да получи голяма роля във филм за 30 милиона долара. Този факт се потвърждава косвено от факта, че съпругът на Гуинет Полтроу, големият холивудски продуцент Брад Фалчук, се присъедини към вечерята с Меган Маркъл.

„Тя е решена да сключи сделка с Брад, като се има предвид, че той има много връзки, които могат да й помогнат да стане звезда от първа величина“, казва вътрешният човек.

Говори се, че завръщането на екрана е една от основните причини бившата актриса от "Костюмари" да се настоява да се върне в Калифорния.

Преди срещата с Гуинет Полтроу и съпруга й, херцозите на Съсекс не са били в приятелски отношения с тях. Затова се предполага, че срещата е била за бъдещ работен проект.

Според експерти, Маркъл се интересува лично от холивудски A-звезди и влиятелни медийни мениджъри. 

За още новини от света на звездите и красотата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари