IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

От друга планета: Вижте последния уникален стайлинг на Кание Уест и жена му

6 юни 2023 16 30

Визиите на двамата стават все по-причудливи

Getty

Getty

Носителят на „Грами“ Кание 'Йе“ Уест демонстрира за пореден път своя ултраексцентричен стил на разходка с най-малкото си дете – четиригодишния си син Псалм и втората си съпруга – Бианка Ченсори.

Рапърът дизайнер, който този четвъртък навършва 46 години, носеше черна тениска с масивни подплънки на раменете, нещо средно между клин и чорапогащник с презрамки на глезена и обувки, които приличат досущ на чорапи.

Но това не е нищо в сравнение с визията на шефката на дизайнерския екип на Yeezy (модният бранд на Кание), превърнала се във втора „жена“ на Йе, а именно Бианка, с която Уест сключи неофициален брак в началото на годината. Сексапилната австралийка се появи на разходката из слънчев Ел Ей, облечена от глава до пети в черно като носеше рокля с огромна яка, ръкавици, ботуши на висок ток и нещо като маска против насекоми на главата си.

Според медиите, така наречените младоженци така и не са подали молба за действително разрешение за брак, но на 19 май 28-годишната Бианка настоя, че определено е „омъжена“ за Кание чрез TikTok.

Уест и Ченсори в в момента обитават мезонет под наем с две спални в Западен Холивуд, който им струва 20 хиляди долара на месец.

Освен Псалм, родената в Атланта хип-хоп звезда, също така е баща на още три по-големи деца – 10-годишната Норт, 7-годишния Сейнт и 5-годишната Чикаго. Всички те са плод на шестгодишния му брак с риалити звездата Ким Кардашян, с която се разделиха през 2021 г.

През ноември Йе и 42-годишната изпълнителна директорка на марката за бельо SKIMS най-накрая уредиха развода си и споразумението за попечителство 80/20, което предполага, че той ще прекарва 20 процента от времето с децата си, а другите 80 процента те ще живеят при нея. Съдът наложи на Кание да плаща на Ким по 200 хиляди долара месечна издръжка за децата, въпреки че тя самата има доста солидна банкова сметка, а неговите авоари намаляха, след като направи някои антисемидски подмятания.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Въпросният антисемидски скандал имаше епични последици за неговия моден бизнес, след като редица марки отказаха да си сътрудничат повече с него. Рапърът, който страда от биполярно разстройство, в момента е изправен и пред колективен граждански иск, заведен във Върховния съд на окръг Лос Анджелис от трима учители – Тимани Мийкс, Сесилия Хейли и Чекари Байърс, които бяха уволнени от неговото проблемно училище Donda Academy.

Миналия четвъртък пък фотографката Никол Лехманик заведе гражданско дело срещу него за нападение, побой и небрежност за инцидент от 27 януари, когато Кание хвърли телефона ѝ на улицата.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари