IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брад Гарет разкри какво си взел от снимачната площадка на „Всички обичат Реймънд“

8 юни 2023 11 00

Ще видим мъжа, изиграл Робърт, в нов сериал

БГНЕС

БГНЕС

Брад Гарет призна, че след края на снимките на „Всички обичат Реймънд“ много искал да си вземе нещо за спомен, но се притеснявал. Все пак, когато се решил да прибере някой предмет, го хванали. Но не останал с празни ръце и е много щастлив.

63-годишният актьор сподели пред списание People, че си заплюл бежовия телефон със зелен циферблат на своите родители в ситкома – Мъри и Франк. Но като понечил да го вземе, срещнал укорителни погледи.

„Исках да го открадна, а те казаха: „Какво правиш?“ А аз казах „Нищо“. Беше наистина куцо“, спомня си той за неловката ситуация.

Накрая ръководителката на реквизита – Ронда, му го подарила и днес той има ценен предмет от къщата, в която прекарва толкова хубави моменти с екранното си семейство. Разбира се, ако питате неговия герой Робърт, той едва ли би споделил същото. По-скоро би казал, че неговият брат винаги получава по-хубавите подаръци. И припомни една Коледа от детството им, в която отворил кутията и видял ортопедични обувки. Докато Реймънд не криел радостта си, че има нова писта.

Говорейки за въпросния телефон, днес Гарет казва още:

„Имаше много спорове по този телефон, с който Мари щеше да разбие котлетите на всички“.

Коя е последната страст на звездата?

Брад споделя, че наскоро е реставрирал Aston Martin DB6 Mk II. Автомобилът е произведен през 1970 г.

„Това беше дългогодишна кола мечта, която винаги съм обичал от дните на Джеймс Бонд. Колите са нещо като моя зависимост“, признава американският актьор и комик.

На въпрос кой е последният подарък, който той е направил за близките си, отговаря, че това е ново попълнение за семейния аквариум.

„Семейството ми обича рибите. Синът ми (Максуел) и аз израснахме с аквариуми. Той е медицинска сестра и дава толкова много за живота на хората. Имаше един танк (вид риба), който той искаше, така че аз му го взех“, отговаря звездата от „Всички обичат Реймънд“.

Брад Гарет признава, че обича децата си и се грижи непрекъснато да са щастливи. Последното нещо, което направил за дъщеря си Хоуп, е да я заведе на парти, на което я запознал с Остин Бътлър, който изигра Елвис. Наследницата му толкова се зарадвала, че се пошегувала, че при първа възможност би се омъжила за него.

Скоро актьорът ще се появи в нов сериал. Той се казва High Desert и е продукция на Apple TV+.

За още новини от света на звездите, киното и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари