IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Там, където се зароди любовта – Том Холанд и Зендая се завръщат в „Спайдърмен“

2 юни 2023 15 00

Двамата започват връзката си именно на снимачната площадка

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Снимачната площадка на „Спайдърмен“ определено заема специално място в сърцата на Том Холанд и Зендая и сега те ще имат възможност да се завърнат на любимото си място.

Младите актьори започват връзката си именно от декорите на Marvel, като дълго време крият от целия свят какво всъщност се случва помежду им. След като потвърдиха отношенията си преди две години с целувка, Зендая и Холанд все по-често си позволяват да показват близост на червения килим, по интервюта или да присъстват заедно на различни събития, включително концерти и баскетболни мачове.

Добрата новина за тях и феновете им е, че съвсем скоро можем отново да ги видим заедно на екран. В разговор с Variety продуцентът Ейми Паскал сподели, че е започнала работа по следващия филм за Спайдърмен, но проектът е в процес на изчакване заради стачката на холивудските сценаристи, които настояват за по-добро заплащане. Протестът прекъсна работата на множество филми и сериали, а писателите заявиха, че няма да спрат, докато исканията им не бъдат удовлетворени.

На въпроса дали ще има четвърти филм, в който да видим Том Холанд като Спайдърмен и Зендая като любимата му Ем Джей, Паскал беше категорична, че това все някога ще се случи. „В момента обаче не работим заради стачката. Всички подкрепяме този протест и когато сценаристите получат това, което искат, ще започнем отново“, допълва тя.

Последният филм от поредицата беше представен през 2021 година и носи името „Спайдърмен: Няма път към дома“. Тогава Холанд се завърна като Питър Паркър, опитващ се да води нормален живот с приятелката си Ем Джей, след като светът научава, че той всъщност е Спайдърмен. Желаейки да върне нещата постарому, когато никой не е наясно с тайната му самоличност, Питър моли д-р Стрейндж за помощ, за да променят хода на историята.

Макар детайлите около четвъртия филм да се пазят в дълбока тайна, едно е ясно – Том Холанд и Зендая отново ще влязат в главните роли. Това ще отбележи завръщането им към мястото, на което започна любовната им история.

„Те започнаха да се срещат, докато снимаха „Спайдърмен“. Бяха много внимателни, за да запазят всичко в тайна и далеч от публичното пространство, но ходеха заедно на ваканции и се опитваха да прекарват повече време заедно“, казва източник пред списание People.

Зендая с мило пожелание за рождения ден на Том Холанд

Романтична киновечер за Том Холанд и Зендая

„Ти си моята Ем Джей“: Том Холанд и Зендая потвърдиха връзката си

През септември 2021 година Холанд реши да потвърди слуховете за връзка, публикувайки снимка със Зендая от гримьорната по случай рождения ѝ ден, наричайки я „Моята Ем Джей“. На кадъра актьорът е в костюма си на Спайдърмен, а на рамото му се е облегнала Зендая, която държи стар фотоапарат и снима в огледалото.

Публикацията на Том дойде само два месеца, след като той и приятелката му бяха хванати да се целуват в кола. Относно папарашките снимки, двамата актьори заявиха, че са се почувствали обидени и с нарушено лично пространство. По думите им, любовта на двама души трябва да остане помежду им, докато те самите не решат да я споделят със света.

За още новини от света на звездите, киното и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари