IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Млади и влюбени – Зендая носи специален пръстен в чест на Том Холанд

22 март 2023 08 30

Актрисата показа бижуто в скорошно видео

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Зендая доказа за пореден път, че носи Том Холанд близо до сърцето си.

26-годишната носителка на „Златен глобус“ наскоро показа маникюра си в социалните мрежи, но този път всички погледи бяха насочени към златния пръстен на един от пръстите ѝ. Красивото бижу не беше никак случайно, а върху него бяха изписани инициалите на Том Холанд. Маникюристката на Зендая, Марина Добик, публикува близък кадър на розовия маникюр на актрисата, където се забеляза и златният пръстен.

Феновете веднага започнаха дискусия относно това какво точно е написано върху пръстена. Според някои, на него пише ТХ за Том Холанд, но други казват, че всъщност инициалите са ЗХ, което е комбинация от Зендая и Том Холанд. Третата теория е, че това е пръстен на обещанието, който е подарен от актьора и с който се обещава, че някой ден ще бъде заменен с годежен. Именно затова част от феновете смятат, че върху бижуто е изписано ЗХ, което свързват и със Зендая Холанд.

Това е поредното доказателство за любовта между младите актьори. Наскоро те бяха забелязани на разходка из Лондон, като източник сподели, че Зендая вече е доста близка с родителите на приятеля си и неговите по-малки братя. В края на миналата година двойката бе забелязана и на разходки из Париж и Ню Йорк, държейки се за ръце и споделяйки мили моменти, въпреки присъствието на фотографите.

Източник споделя, че Зендая и Холанд са започнали връзка още през 2016 година, когато започват снимките по „Спайдър-мен: Завръщане у дома“, първият филм от тяхната трилогия за Marvel. „Те са много внимателни и искат да запазят връзката си в тайна и далеч от общественото пространство, но вече са ходили на ваканции заедно и се опитват да прекарват колкото се може повече време заедно“, казва близък до актьорите.

Влюбените потвърдиха слуховете за връзка чак през септември 2021 година, след като Холанд сподели снимка със Зендая в чест на рождения ѝ ден. В публикацията той я нарича „Моята Ем Джей“, намеквайки за героинята на актрисата в „Спайдър-мен“. Ем Джей се влюбва в Питър Паркър, а досега във всичките филми за Спайдър-мен тази любов се пренася и извън екрана. Първо бяха Тоби Магуайър и Кирстен Дънст, после бяха Андрю Гарфийлд и Ема Стоун, а сега са Том Холанд и Зендая. Първите две двойки вече са разделени, така че остава да видим дали последната няма да разбие порочния кръг.

В интервю през ноември за GQ Холанд сподели за негативната страна на славата. По думите му, известността те възпрепятства да изпитваш личните си моменти насаме, защото винаги си преследван и нямаш минута спокойствие. По думите му, интимна ситуация, която трябва да си остане само между двама души, се случва пред целия свят.

Зендая допълва, че е объркана и притеснена от факта, че непознати знаят подробности за личния ѝ живот. „Мнението, което и двамата споделяме е, че когато обичаш някого и те е грижа за него, ти се иска някои моменти или неща да си останат само ваши“, казва още актрисата.

Зендая с мило пожелание за рождения ден на Том Холанд

Зендая за любовта и подкрепата от страна на Том Холанд

Романтична киновечер за Том Холанд и Зендая

По думите ѝ, любовта е нещо ценно и съкровено за всеки човек, така че никой не би искал да я споделя пред целия свят, докато не се почувства напълно готов.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @_tomdaya96

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари