IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зендая с мило пожелание за рождения ден на Том Холанд

2 юни 2022 15 00

Двамата актьори вече не крият връзката си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Зендая иска целият свят да научи колко е влюбена в Том Холанд.

25-годишната звезда от сериала „Еуфория“ публикува мила снимка в социалните мрежи на 1 юни по случай рождения ден на приятеля си. Том Холанд навърши 26 години и получи множество поздравления от приятели и фенове, но нито едно от тях не можеше да се мери с това на дамата в сърцето му.

Черно-белият кадър, публикуван от Зендая, показва как Холанд е обвил ръце около нея, докато е облегнал глава до челото ѝ. Рожденикът гледа директно в камерата, а приятелката му е обърнала поглед настрани. И двамата обаче се усмихват широко и дори от снимката си личи, че се наслаждават на компанията на другия.

„Щастлив рожден ден на човека, който ме прави най-щастлива“, написа Зендая, отбелязвайки Том на снимката. Само няколко минути по-късно, рожденикът отговори на съобщението, оставяйки три емотиконки на сърца в коментарите.

През изминалия ноември, Холанд говори пред списание GQ за връзката си със Зендая и как двамата се опитват да държат всичко далеч от публичното пространство. „Един от минусите на нашата слава е, че личният ни живот вече не е в наши ръце. Един момент, който си мислиш, че е само между двама души, е споделен с целия свят“, казва той.

Холанд допълва, че винаги се е опитвал да държи личния си живот далеч от публиката, но понякога папараците нарушават важни граници. Така се случи, когато те заснеха целувка между Том и Зендая в кола, което беше и първото потвърждение за връзката им. Относно този кадър, актьорът заяви, че с приятелката му са се почувствали ограбени и с нарушено лично пространство.

Въпреки че не обича да споделя много за личния си живот, Холанд не спести милите думи по адрес на Зендая. Той я нарече „много важна част“ от живота му през последните няколко години. Актрисата също се присъедини към мнението на приятеля си относно папараците, казвайки че споделянето на части от личния ѝ живот е „объркващо и натрапчиво“.

„Еднаквото мнение, което и двамата споделяме е, че когато просто наистина обичаш някого, някои моменти или неща ти се иска да са само между вас двамата. Мисля, че любовта към другия е нещо свещено, нещо специално и нещо, на което искаш да се насладиш само с любимия човек“, казва още Зендая.

Надявайки се да запази личния си живот далеч от публиката, Холанд добави, че с приятелката му ще проведат дискусия за разкриване на подробности от връзката им, когато му дойде времето.

„Това не е моята история. Това е нашата история. И ще говорим за това, когато и двамата сме готови“, категоричен бе той.

КоментариКоментари