IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сериозно е: Зендая е приета като снаха от родителите на Том Холанд

16 март 2023 17 50

В момента влюбените се намират в родината на актьора

Getty Images

Getty Images

Том Холанд и Зендая бяха уловени от папараците да пазаруват в супермаркет в Лондон вчера следобед, няколко дни след като бяха видени да се разхождат с родителите на актьора – Ники и Доминик Холанд и техните кучета.

26-годишният британски актьор и 26-годишната му американска колежка от хита „Спайдър-Мен: Няма път към дома“ в момента се намират в Обединеното кралство, като са отседнали при семейството на Том.

Британската ваканция на актрисата от сериала на HBO „Еуфория“ идва няколко месеца след като нейната собствена майка Клеър Стоермър намекна, че Зендая се е сгодила за Холанд. Миналата година друг източник, близък до двойката, заяви пред списание Us Weekly, че връзката им е „сериозна и постоянна“. „И двамата абсолютно планират бъдещето си заедно“, каза вътрешният човек пред изданието.

Влюбените актьори се запознаха по време на снимките на филма „Спайдър-мен: Завръщане у дома“ през 2016-а, но връзката им беше потвърдена няколко години по-късно – чак през 2021 г., когато двамата бяха уловени да се целуват в кола. Счита се, че помежду им първоначално е имало голямо приятелство, което след известно време е преминало в романс.

Миналата година пък Зендая сподели в интервю, че не се притеснява от факта, че е видимо по-висока от Том, тъй като майка ѝ също е по-висока от баща ѝ.

Освен това по време на скорошно интервю със списание People Том каза, че иска да си вземе почивка от актьорската професия и да се съсредоточи върху създаването на семейство. Той спомена, че е посветил голяма част от живота си досега на актьорството и иска да започне да се движи с по-спокойно темпо в бъдеще, като измести фокуса си от кариерата върху личния си живот.

В същото време Холанд обяви желанието си да вземе участие в сериала на половинката си „Еуфория“, като изрази разочарованието си от факта, че засега продуцентите не му намират дори роля на гост-звезда в тийн шоуто, на което снимките за сезон 3 скоро ще започнат.

За още новини от света на зодиите, звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари