IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Няма търпение: Дрю Баримор призна, че иска майка ѝ Джайд да е мъртва

6 юни 2023 17 40

Актрисата скандализира обществото с коментарите си

Getty

Getty

Дрю Баримор призна, че „няма търпение“ майка ѝ, Джайд Баримор, да умре. Телевизионната водеща разказа откровено за бурното си детство с майка си, разкривайки, че завижда на приятелите си, които вече са загубили родителите си. „Всичките им майки вече ги няма, а моята е още тук. И си казвам: „Е, нямам този лукс, но пък и нямам търпение“, каза Дрю пред списание New York.

„Не бих искала да живея в състояние, в което искам тя да си отиде по-рано, отколкото ѝ е писано, за да мога да израсна. Всъщност искам тя да е щастлива, да процъфтява и да е здрава. Но аз трябва да израсна, въпреки че тя все още е на тази планета.“

Ден по-късно след откровеното си, но доста грубо интервю, Дрю призна, че изпитва угризения за острите си коментари. „Осмелих се да го кажа, но не се почувствах добре“, каза тя. „Грижа ме е. Явно никога няма да спре да ми пука. Така и не се научих да се пазя напълно, да се затварям, да изграждам стена около себе си“, каза още актрисата.

48-годишната звезда от „Извънземното“ е била откровена в миналото за израстването си с майка си Джайд, която е била неин мениджър и я е ходила по холивудски партита, докато тя все още е била дете. На 12 години Дрю вече беше в клиника за лечение на зависимости от наркотици и алкохол, а на 13 майка ѝ я настанява в психиатрична клиника в Калифорния.

„Мисля, че тя създаде чудовище, а после не знаеше какво да прави с това чудовище“, каза Баримор пред Хауърд Стърн в интервю от 2021 г.

Една година по-късно, когато Дрю е едва 14-годишна тя се отделя от родителите си. И докато Дрю успяла някак си да прости на баща си, Джон Дейвид Баримор, преди смъртта му през 2004 г., тя така и никога не се помирява напълно с майка си. Въпреки че тя казва пред списание „New York“, че не „обвинява“ Джейд за предизвикателствата в живота си.

„Избирам много съзнателно да не гледам на живота си като на неща, които някой ми е причинил“, каза Дрю. „Искам да гледам на живота си като на нещата, които направих и/или избрах да направя. Не ме привличат хора, които обвиняват другите.

Актрисата, която споделя две дъщери с бившия си съпруг Уил Копелман, и преди е хвърляла светлина върху това какви са отношенията ѝ с Джайд, като призна, че „винаги ще подкрепя майка си“ в интервю от декември 2022 г.

„Не мога да обърна гръб на човека, който ми е дал живота“, каза тя пред People.

За още новини от света на звездите, съвети за красота и модни тенденции последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари