IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дрю Баримор ще остави без коледни подаръци децата си

14 декември 2022 08 40

Спомените, според нея, са по-важни

Снимка: БГНЕС

Дрю Баримор сподели подробности за семейния си живот. Актрисата каза, че не угажда на децата си с много или пък скъпи подаръци. Актрисата предпочита да привлича внимание у 10-годишната Олив и 8-годишната Франки по друг начин.

Така звездата от „Извънземното“ призна, че тази година децата ѝ ще останат без коледни подаръци. „Не им давам подаръци, които смятам за безполезни. Но им казвам: „Мисля, че ще запомним това място, снимки и преживявания. Това са нещата, които искам да ви дам“, сподели тя.

Баримор отбеляза, че дъщерите ѝ получават много неща през цялата година. „Не съм толкова странна и строга майка, която крещи на децата си: „Няма да получите подаръци! Просто чувствам, че спомените биха били по-добър подарък. Предпочитам да похарча пари за това, отколкото за къща за кукли или нещо подобно“, добави звездата.

Съвсем скоро актрисата призна, че от много време се е отказала от личен живот. 47-годишната знаменитост бе гостенка на Упи Голдбърг, където издаде, че си е дала твърде дълга почивка от любовта след развода ѝ с Уил Копелман. Тогава тя решила да се отдаде на кариерата си в киното, но от съвсем скоро отново е дала шанс на мъжете и е започнала да излиза на срещи.

Също така тя е разказвала и кое се оказва сред най-големите трудности при възпитанието на момичетата. По думите ѝ, това е времето, когато те не са около нея. Актрисата си поделя родителството с Копелман. Пред списание Parent преди година тя разказа, че никой родител не планира подобен сценарий за семейството си, но нещата понякога не се получават.

Баримор сподели още пред Голдбърг, че така е свикнала да се справя сама, че това е станало и причина да е толкова дълго време самотна.

В началото на месеца тя сподели и че приключването ѝ с алкохола е сред най-освобождаващите неща“ за нея.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари