IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дрю Баримор се завръща към срещите: Започнах сериозно да се притеснявам

5 декември 2022 15 00

Актрисата споделя, че твърде много е свикнала да бъде сама

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Дрю Баримор официално се завръща към романтичния живот и започва да ходи по срещи.

По време на поредния епизод от едноименното си шоу, 47-годишната актриса разкри пред гостенката си Упи Голдбърг, че е започнала да излиза с мъже след дълга почивка от любовта. През 2016 година Дрю се разведе със съпруга си Уил Копелман и реши да се оттегли от романтичния начин на живот, за да се фокусира върху себе си и развитието на кариерата.

„Последният път, в който беше тук, и двете бяхме сами. Излизаш ли с някого сега, защото аз вече ходя по срещи?“, попита тя своята гостенка. Допълва, че са изминали толкова много години от последната ѝ романтична обстановка, че започнала сериозно да се притеснява. По думите на актрисата, след развода си е развила навик да бъде сама и дори се усъвършенствала в това, което ѝ попречило по-рано да започне да излиза с мъже.

Когато Баримор попита Голдбърг дали и тя обмисля да се завърне към срещите, актрисата и водеща на предаването The View, категорично отказа. Все пак реши да сподели със своята приятелка няколко съвета относно романтиката. „Може би е по-добре да се съсредоточиш върху нещо неангажиращо засега, докато не се увериш, че си готова да допуснеш някого до себе си. В този момент може да не търсиш нещо сериозно, именно затова се справяш толкова добре“, каза Голдбърг.

През последните години Дрю не е забелязвана в компанията на мъж, но самата тя признава, че е била на няколко неангажиращи срещи. Сама отглежда децата си – 10-годишната Олив и 8-годишната Франки, които се раждат от брака ѝ с Копелман. По-рано през годината актрисата сподели, че все още ѝ е трудно да напуска къщата, когато стане въпрос за срещи, защото не се чувства готова.

„Имам две малки момичета и не искам да вкарвам хора в живота им. Мисля, че ще ми отнеме много време, за да срещна някого, когото да представя пред дъщерите си. Трябва първо да го опозная добре и да съм сигурна, че е подходящ за тях“, категорична е Баримор.

Все пак звездата призна, че прави малки крачки към завръщането си към романтичния живот, като миналата година призна за инсталирането на няколко приложения за запознанство, но заяви, че ѝ е трудно да срещне човек, с когото да си кликнат. „Почувствах се като пълен глупак, но после осъзнах, че за всеки е трудно. Трудно е на живо. Трудно е в приложенията. Трудно е, но продължаваш да опитваш“, казва тя.

Дрю Баримор за трудностите да отглеждаш деца с бившия си съпруг

Дрю Баримор: Ходенето на срещи, когато си с деца, е трудно

Дрю Баримор: Чувствам се неудачник, че търся любов онлайн

През октомври отиде на сляпа среща, организирана от шоуто на Хауърд Стърн и сподели пред публиката какво е изпитала по време на запознанството си с Кларк Торел. Първо тя разкри, че е имала срещи с четирима свободни мъже, обаче нито един от тях не е имал деца. По думите ѝ, никой досега не разбира какво е чувството да си самотен родител и да излизаш по срещи, което я кара да си мисли, че с мъжете срещу нея живеят на различни планети.

Макар да е готова да намери любовта отново, Баримор е категорична, че не иска повече да минава под венчилото. „Няма причина да бъда омъжена. Може отново да живея с някого, но вече имам деца и няма да правя сватба. Никога, никога, никога няма да се омъжа отново“, каза тя.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари