IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дрю Баримор призна колко може да изкара без секс

26 септември 2022 08 40

„Какво не е наред с мен?“, смее се актрисата

БГНЕС

БГНЕС

Колко време може да издържи една жена без секс? Отговор на този въпрос дава Дрю Баримор, която сподели в своето шоу пикантни подробности за своя интимен живот. 

Актрисата се пошегува, че е способна да изкара и години без секс, получавайки множество ръкопляскания от публиката. 

„Какво не е наред с мен? Шест месеца не изглеждат много дълго време...“, разкри Баримор. 

Според гостите на звездата и тв водеща, тя сякаш е произвела заглавието на седмицата, което може да е от сорта на: „Дрю може да издържи шест месеца, нищо страшно!“. 

По-късно актрисата изтъкна, че може да кара не шест, а дори цяла година, с което си спечели още подигравки. 

Звездата от „Never Been Kissed“ неведнъж говори открито за сексуалния си живот през годините. По-рано тя разкри публично, че й е било трудно да ходи по срещи с непознати. 

Носителката на Златен глобус призна през февруари миналата година, че е правила секс в кола. Но отбеляза, че предпочита по-приглошено осветление, защото винаги е по-стеснителна в началото.

Баримор е известна с трите си неуспешни брака - с Джеръми Томас, Том Грийн и Уил Копелман.

Актрисата има две дъщери - 9-годишната Олив и Франки, която е на 8. Втората тя ражда малко преди да се разведе през 2016 г. 

Дрю многократно споделя в своето тв шоу, че когато имаш деца и си търсиш половинка, е доста трудно, защото двете не съвместяват лесно. 

„Не искам да водя хора у дома“, разкри тя в ефира на CBS. И добави, че винаги е доста резервирана към мъжете и смята, че за да опознае някой и му се довери, трябва да мине дълго време. Камо ли да го представи на децата си.

Дрю Баримор се пошегува и с опита си със случайни срещи, много от които свършвали потресаващо за нея. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари