IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дрю Баримор: Чувствах, че съм се провалила като майка

19 януари 2023 10 50

Актрисата отглежда две дъщери – 8-годишната Франки и 10-годишната Олив

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Отглеждането на деца със сигурност не е лесна задача, особено когато си постоянно под светлината на прожекторите.

Дрю Баримор много добре знае това и дори е изпитвала мрачни мисли в началото на родителството си. 47-годишната актриса говори откровено относно как емоциите ѝ са се променили и еволюирали, след като двете ѝ дъщери вече са пораснали. Тя се появи в епизод от подкаста Chick in the Office и призна, че често се е чувствала като провал, когато Франки и Олив са били по-малки.

Разговорът започна, когато водещата си спомни как нейните деца постоянно са искали „Макдоналдс“ и са го получавали. Баримор се съгласи, че също е правила подобни компромиси, признавайки че невинаги е успявала да се грижи за здравословното хранене на дъщерите си. Актрисата поздрави всички родители, които намират време за приготвянето на полезна и питателна храна, изхвърляйки нездравословната от менюто на семейството.

„Аз не знаех нищо от това, когато бях родител“, казва Баримор. Допълва, че никой не я е учил на правилните неща в майчинството и затова често се е чувствала като провал. „Чувствах се изпълнена с емоции и наистина не знаех какво да правя. Не можех да разбера какво се иска от мен и си казах, че трябва да работя здраво, за да науча тънкостите на тази роля“, спомня си звездата.

Припомняйки си снизходителността на израстването в една по-ранна епоха, Баримор е категорична, че това е научило децата ѝ на смирение и скромност, независимо че сега семейството разполага с много повече неща и привилегии.

Актрисата отбелязва, че докато много хора твърдят, че родителите просто трябва да знаят какво да правят във всяка една ситуация, това не е нейната реалност. „Казвам, че не знам какво да правя. Къде са другите родители, които признават това? Това е смешно, неудобно, смиряващо и диво“, категорична е Дрю.

„Смешно е, бях толкова непримирима със себе си, когато децата ми бяха малки и сега, когато са почти на 9 и 10, това се промени в нещо много по-различно и си прекарвам чудесно. Научих границите“, обяснява още Баримор.

Дрю Баримор за трудностите да отглеждаш деца с бившия си съпруг

Защо Дрю Баримор не позволява на децата си да имат профили в социални мрежи?

Дрю Баримор: Майка ми ме изпрати в лудница, когато бях на 13 години

Звездата засегна темата да бъде под светлината на прожекторите както със своето токшоу, така и в социалните мрежи, наричайки го „овластяващо“. Споделя, че постоянно се учи от други родители, с които се среща и черпи вдъхновение от техния опит, за да подобри себе си. По думите ѝ, в началото се е опитвала просто да оцелее в ситуацията, но е разбрала, че този подход няма да бъде полезен и ползотворен за децата ѝ. „Искам да разбера как да бъда по-търпелива, по-мила и по-рационална“.

Признава, че в момента се опитва да реагира по-леко и по-мило към всяка ситуация, както и да показва търпение и благодат към децата си. „Тук и там се провалям, но се уча от това. За мен всичко е един голям урок“, казва още актрисата.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари