IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Свежа за лятото: Оливия Уайлд демонстрира нов бретон

9 юни 2023 10 40

Звездата сподели секси селфи с новата си прическа

Getty

Getty

Красивата актриса и режисьорка Оливия Уайлд използва историята си в Instagram, за да сподели прекрасна своя снимка, на която позира със свежо лице и чисто нов външен вид!

39-годишната Оливия показа на милионите си последователи в социалната медия, че е отрязала косата и вече има бретон. Небрежното селфи, което можете да видите, показва как брюнетката, която е майка на две деца, се е облегнала на тоалетката си, докато се усмихва загадъчно в огледалото. На въпросния кадър тя не носи грим, а току-що подстриганият ѝ бретон се спуска меко около симетричните черти на лицето ѝ. Уайлд носи секси бял потник и панталони с ниска талия, които разкриват безупречната ѝ физика, за която известната брюнетка полага наистина големи грижи.

Оливия почти всеки ден е снимана от папараците да излиза от фитнеса в Ел Ей и е факт, че откакто тренира усилено, изглежда още по-добре.

Бившата приятелка на британския поп певец Хари Стайлс и в миналото е носила бретон, но по-дълъг. Наскоро синеоката Оливия направи и друга промяна с косата си – като я изсветли леко и вече не е класическа брюнетка.

Уайлд дори призна, че когато косата ѝ е по-светла, залага на по-неутрална визия в личния си живот. „Когато имам наистина руса коса, обикновено се стремя към по-естествен вид и нося много по-малко грим“, каза тя наскоро в интервю.

„Когато съм с червена коса, бузите ми изглеждат много румени, като на ирландка и се чувствам малко като алкохоличка, така че това не е най-добрият нюанс за мен“, добави още звездата, която в миналото беше рекламно лице на марката за козметика Revlon.

За още новини от света на звездите, съвети за красота и модни тенденции последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари