IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Оливия Уайлд и Джейсън Съдейкис се помириха

1 февруари 2023 10 50

Бившите влюбени доскоро водеха дело за попечителство над децата си

Getty Images

Getty Images

Оливия Уайлд и Джейсън Съдейкис заровиха томахавките. На фона на публичната им битка за попечителство на двете им деца – 8-годишния Отис и 6-годишната Дейзи, бившите влюбени показаха, че все пак са запазили топлите си чувства един към друг, в името на доброто старо време. 38-годишната Уайлд и 47-годишният Съдейкис бяха заснети от папараците да се прегръщат на обществен паркинг, както и да си разменят усмивки и да се гледат с обич, без да обръщат внимание на зяпачите.

Режисьорката на „Не се тревожи, скъпа“ е облечена на снимките небрежно – в жълт суитшърт, дънки и маратонки, а звездата от сериала „Тед Ласо“ носи бял суитшърт, тъмносини панталони и бейзболна шапка.

Припомняме ви, че Оливия отмени 7-годишния си годеж с Джейсън през есента на 2020 година, а малко след това започна бурна връзка с поп певеца Хари Стайлс. Връзката на Уайлд и 10 години по-младия британски певец пък отново изненадващо се разпадна през ноември 2022 г., въпреки че малко преди това тя каза в интервю, че отношенията им се базират на „дълбока взаимна любов“.

Оливия и Хари започнаха връзката си на снимачната площадка на филма „Не се тревожи, скъпа“, като отношенията им предизвикаха остра критика не само заради възрастовата им разлика и заради непрофесионалното отношение на Уайлд по време на снимките, но и заради факта, че имаше подозрения, че тя е зарязала дългогодишния си партньор Джейсън, именно защото се е влюбила в сърцеразбивача от бившата момчешка група One Direction.

Впоследствие Оливия опроверга слуховете, казвайки пред списание Vanity Fair следното: „Идеята, че съм напуснала Джейсън заради Хари, е напълно неточна. Връзката ни приключи много преди да срещна Хари. Като всяка връзка, която свършва, тя не свърши за една нощ“.

Оливия и

Оливия и Хари на представянето на общия си филм в рамките на кинофестивала във Венеция през септември 2022 г.; Снимка: Getty

Тя допълни: „Аз много се промених между 27-ата и 35-ата си година. Открих себе си като режисьор. И мисля, че открих себе си като индивид. Понякога, когато се развивате, вие се развивате и от взаимоотношения, които се основават на по-ранна версия на вас самите“.

Освен това Уайлд твърди в същото интервю, че тя и Съдейкис са осъзнали, че партньорството им „вече не е от полза“ за децата им, след като са преживели множество предизвикателства в отношенията си в началото на пандемията от коронавирус.

„Можем да бъдем по-добри родители като приятели, които живеят в различни къщи“, обясни тя, като отбеляза: „Децата ни преживяха достатъчно“.

Битката на Уайлд и Съдейкис за попечителство влезе в заглавията на медиите, особено след като актьорът връчи на бившата си годеница документите за делото, докато тя беше на сцената на фестивала CinemaCon през април 2022 г. „За съжаление, това не беше нещо, което беше напълно изненадващо за мен. Имам предвид, че има причина да напусна тази връзка“, каза Уайлд за „удара под кръста“ на Джейсън в интервю от август 2022 г. за Variety.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари