IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Анистън: Сега се чувствам много по-добре, отколкото на 20

11 юни 2023 13 30

Актрисата споделя и какво мисли за фразата „Изглеждаш чудесно за възрастта си“

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Дженифър Анистън е една от малкото актриси, които някак си успяват винаги да излязат сухи от водата. Печели си огромна слава през 90-те години, влизайки в ролята на разглезената Рейчъл Грийн, която постепенно научава нещата от живота. Въпреки шумния си развод с Брад Пит, Анистън остава далеч от драмите и проблемите, отказвайки да коментира изневярата на бившия си с Анджелина Джоли.

Постепенно актрисата се опита да излезе от образа на Рейчъл, отдалечавайки се от телевизията за сметка на киното. Романтичните комедии с нейно участие се харесват не само на публиката, но и на критиците, печелейки ѝ множество награди. Преди три години Анистън се завърна на малкия екран със сериала The Morning Show, където си партнира с приятелката си Рийз Уидърспун. Двете жънат огромен успех с проекта, който се очаква да се завърне за трети сезон съвсем скоро.

Освен с актьорския си талант, Анистън впечатлява и с неостаряващата си фигура. Навлизайки в 50-те си години, тя продължава да бъде вдъхновение за много жени по света с неспирните си тренировки и здравословния начин на живот. Съвсем наскоро Дженифър се похвали с интензивните си кардиотренировки, като напомни на голяма част от последователите си, че лятото е много близо.

Въпреки че е наясно с визията си, Анистън не обича да получава комплименти, ако ще бъдат от сорта на „изглеждаш чудесно за възрастта си“. В интервю за Vogue тя споделя, че не иска да чува подобни коментари не само за себе си, но и за останалите жени. Казва, че по този начин се слагат бариери относно това какво можеш да правиш или как трябва да изглеждаш на определени години.

„Това ме влудява. Не мога да го понасям. Това е ужасен навик в нашето общество да поставяме такива определения. Не знам дори какво значи да изглеждаш добре за възрастта си“, споделя Анистън. Допълва, че никой не може да ѝ казва как да се чувства, защото в момента изпитва по-голямо удоволствие от визията си, отколкото когато е била на 20 години.

„Сега съм в много по-добра форма от преди. Чувствам се добре умствено, физически и психически. Наистина съм на 100% по-добра“, казва актрисата. Наскоро тя създаде партньорство с марката Pvolve Fitness, която в момента промотира и участва в създаването на продукти и програми за здравословен живот, след като е била редовен посетител на класовете.

Звездата от „Приятели“ се запознава с програмата през 2021 година, когато контузва гърба си. Тогава започва да прави упражнения, които комбинират функционални тренировки с тренировки със съпротивление за изграждане, оформяне и заздравяване на тялото. Всички класове са били онлайн, като това още повече улеснило актрисата, след като е можела да прави нещата вкъщи.

Така Анистън усеща подобрение и започва все по-често да следва програмата. Упражненията толкова много ѝ харесват, че ги предлага на приятелки. „Ако знаех за това нещо преди 20 години, когато натоварвах изцяло тялото си, щях да си спестя много болка“, казва актрисата.

Тренировки в 3 сутринта и 3-минутен планк – режимът на Дженифър Анистън

Дженифър Анистън за първи път потвърди, че е опитвала инвитро оплождане, но без успех

Естествена и красива: Дженифър Анистън показа рутината си за здрави кичури

Основателката на марката LolaVie също така поддържа физическата си форма чрез пилатес и разходки в планината, разбирайки че различните мускули имат нужда от различни тренировки. Когато не се чувства мотивирана за фитнес или друга физическа дейност, просто си остава у дома за почивка. В тези моменти Анистън все пак намира начин да се грижи за себе си. Мисленето ѝ относно уелнес тенденциите и практиките също се е променило с годините. Сега всичко се свежда само и единствено до опростяване на метода.

„Всичко е просто прием на калории и изгарянето им, здравословно хранене, как се чувствам днес. Не ям глупости. Спя достатъчно. Пия много вода. Осигурявам си поне 20% забавление всеки ден и се опитвам да си прекарвам добре с приятели“, споделя тайните си Дженифър. Допълва, че се е усъвършенствала в уелнес практиките, защото се наслаждава на живота и на първо място поставя себе си.

За още новини от света на звездите, модата и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари