IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Истина или лъжа: Ирина Шейк преследва Том Брейди

13 юни 2023 12 30

Моделът категорично отхвърли слуховете като твърди, че отношенията им са платонични

Getty Images

Getty Images

Пресаташето на Ирина Шейк категорично отрече слуховете, че красивата рускиня агресивно преследва пенсионирания куотърбек Том Брейди като „напълно злонамерен и измислен разказ“.

Според новите информации, бившата половинка на Брадли Купър се опитвала по всякакъв начин да привлече вниманието на екссъпруга на колежката си от модните подиуми Жизел Бюндхен. 37-годишната Ирина, която преди връзката си с Брадли Купър, излизаше в продължение на пет години с Кристиано Роналдо, била забелязана в компанията на 45-годишния Том на звездна сватба в Сардиния, Италия.

Според твърденията, Шейк направила всичко възможно да се сприятели с Брейди по време на венчавката на техните общи приятели Джо Нахмад и Мадисън Хедрик, пише вестник Daily Mail. Нейният говорител обаче казва, че Ирина и легендата на американския футбол имат „чисто платонична“ връзка. и че са „просто приятели“.

Друг гост на въпросната сватба обаче заяви пред сайта Page Six следното: „Ирина почти не изпускаше Брейди от погледа си, докато празнуваха сватбата на наследника на известен милиардер с Хедрик миналия месец. Тя го следваше навсякъде през целия уикенд.“

Вътрешният човек също така твърди, че седемкратният шампион на Super Bowl е казал пред приятел, че „не се интересува“ от рускинята. Това се случва по-малко от година след официалния му развод с бразилката Бюндхен.

Том Брейди

Том беше забелязан преди дни на финала на „Ролан Гарос“ в компанията на съпругата на шампиона Новак Джокович. Снимка: Getty

Въпреки че за раздялата на Том и Жизел се говореше известно време, двамата обявиха развода си чак през октомври миналата година, а малко след това стана ясно, че процесът е финализиран.

Брейди и Бюндхен споделят две деца – Вивиан и Бенджамин – докато той има и по-голям син, Джак, от връзката си с актрисата Бриджит Мойнахан.

Междувременно Ирина споделя 6-годишна дъщеря Леа с 48-годишния Брадли Купър, с когото редовно е засичана из улиците на Ню Йорк, като за двамата често се говори, че са се събрали романтично, но те пък така и не потвърждават подобна информация.

За още новини от света на звездите, съвети за красота и модни тенденции последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари