IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Срещата на бившите – Ирина Шейк и Брадли Купър заедно на Met Gala

3 май 2023 14 30

Ким Кардашян и Пийт Дейвидсън също се засякоха в музея „Метрополитън“

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Тазгодишната Met Gala определено беше мястото за важни срещи и обявяването на специални новини.

Модните Оскари се проведоха в първия понеделник на месеца, 1 май, събирайки в музея „Метрополитън“ звезди от всички области на развлечението. Носейки тоалети в чест на Карл Лагерфелд, имена като Пенелопе Крус, Салма Хайек, Кендъл Дженър, Ким Кардашян и Жизел Бюндхен се разходиха по червения килим за радост на фотографите и феновете.

Пред очите на целия свят бяха обявени две бременности. Серина Уилямс и Карли Клос се похвалиха, че очакват деца за втори път, носейки прилепнали рокли, описващи тялото им. И двете дами присъстваха на събитието с партньорите си Алексис Оханян и Джошуа Къшнър, които оставиха цялото внимание да падне върху половинките им.

Истинското шоу обаче винаги е оставено за по-късно. В „Метрополитън“ има няколко правила, които звездите трябва да спазват, за да бъдат поканени и на следващата Met Gala. Така никога няма да видите селфи от залата, тъй като телефоните на присъстващите се вземат още на входа. Единственото място, на което известните личности могат да си направят обща снимка, е в тоалетната, но нямат право да я публикуват никъде.

Единствените снимки, които могат да се публикуват, са направени от професионални фотографи, получили специален достъп до събитието. Благодарение на тях можем да видим какво всъщност се случва на модните Оскари и то определено е интересно.

Можем спокойно да наречем тази година „срещата на бившите“, тъй като на червения килим стъпиха много личности, които преди това са били във връзка помежду си. В Ню Йорк се появиха Кристен Стюарт и Робърт Патинсън, като последният имаше и отношения с FKA Twigs, която също беше сред присъстващите, Дуа Липа и Тревор Ноа също е възможно да са пресекли пътищата си в залата, както и Джиджи Хадид и Леонардо ди Каприо.

Докато гореспоменатите имена може да са успели да се избегнат през цялата вечер, то някои от бившите гаджета показаха, че не таят лоши чувства помежду си. От официалните снимки виждаме, че Ирина Шейк и Брадли Купър са успели да се видят и дори да си поговорят. Актьорът и моделката, които споделят 6-годишна дъщеря Леа, бяха заснети заедно по време на престижната галавечер в Ню Йорк.

Фотограф успя да улови Шейк и Купър на събитието, като Брадли се е усмихнал леко, докато стои близо до масата. Двамата изглежда водят самостоятелен диалог, макар около тях да има доста известни личности, включително Донатела Версаче. До този момент не е ясно каква е била темата на разговора, но Купър и Шейк пристигнаха отделно на събитието.

Номинираният за „Оскар“ актьор и моделката започнаха връзка през 2015 година и станаха родители на Леа две години по-късно. Раждането на дъщеря им обаче не успя да спаси отношенията им и те решиха да се разделят през 2018 година. По време на връзката им Ирина и Брадли не присъстваха често на светски събития, предпочитайки да държат личния си живот далеч от общественото пространство.

Въпреки раздялата, бившите гаджета продължават да поддържат добри отношения и винаги говорят с уважение за другия. Те дори ходят заедно на ваканции и разходки из Ню Йорк, за да покажат на дъщеря си, че семейството ще бъде сплотено, независимо от всичко. Миналата година Брадли и Ирина дори отпразнуваха Деня на благодарността заедно с Леа.

През април тази година Шейк беше забелязана в компанията на бившето си гадже Леонардо ди Каприо по време на фестивала „Коачела“. По думите на източник, двамата са били част от по-голям приятелски кръг и няма нищо романтично помежду им.

От своя страна, Купър е свързван с Хюма Абедин, която е дългогодишен поддръжник и помощник на Хилъри Клинтън. Според слуховете, двамата са излизали в продължение на няколко месеца миналото лято, след като са се запознали чрез Ана Уинтур. През 2022 година Абедин и Купър посетиха Met Gala, но се появиха на червения килим поотделно. Когато се разделиха през ноември, източник сподели пред People, че Брадли и Ирина са без гаджета по едно и също време и са започнали да прекарват все повече време заедно.

„Ирина е много щастлива в компанията на Брадли. Тя много го обича. Много ѝ липсваше след раздялата. Чувства се горда от факта, че двамата се разбират и продължават да делят грижите за дъщеря си“, казва близък до двойката.

Ким Кардашян и Пийт Дейвидсън – заедно на Met Gala

Другата бивша двойка, която успя да си поговори в „Метрополитън“ беше Ким Кардашян и Пийт Дейвидсън. Звездите, които се разделиха през август 2022 година, се засякоха на събитието и си поговориха заедно с Ъшър.

Снимките от залата показват как 29-годишният Дейвидсън се усмихва на 42-годишната Кардашян, която пък гледа към Ъшър. Тя дори посяга към ръката на бившия си приятел, докато се обръща към него. Очевидно темата е била много по-приятна от провалената връзка между Пийт и Ким, като и двамата изглеждат доста спокойни в компанията на другия.

В чест на темата „Карл Лагерфелд: Линия на красотата“, всички звезди носеха тоалети от марки, за които покойният дизайнер е работил. Кардашян избра ръчно изработена рокля от Sciaparelli, която включва драпирана пола и топ, изработени от повече от 50 000 сладководни перли и 16 000 кристални перли. Роклята е отнела една дузина занаятчии и 1000 часа за изработка.

Ким Кардашян и Пийт Дейвидсън не си говорят от месеци

Дадоха ли си втори шанс Ким Кардашян и Пийт Дейвидсън?

Ким Кардашян проговори за връзките на Пийт Дейвидсън

Междувременно комикът от Saturday Night Live избра ежедневен, но елегантен стил, носейки шапка на Fendi, черни очила и черни ръкавици. Аксесоарите бяха допълнение към дълго черно палто и цветна тениска.

За още новини от света на звездите, киното и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари