IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Заедно са: Ирина Шейк ще е с Брадли Купър по Коледа

5 декември 2022 14 40

Двамата ще са заедно по празниците

Снимка: БГНЕС

Тази есен се заговори, че Ирина Шейк и Брадли Купър са си дали нов шанс. Звездите все по-често започнаха да се появяват публично заедно, да прекарват празници заедно и да споделят общи снимки в социалните мрежи.

Сега се появи информация, че Ирина и Брадли са започнали да се подготвят за католическата Коледа. Актьорът планира да отпразнува семейния празник с дъщеря си Лия. Освен това любящите родители вече мислят за обща изненада за детето си.

Според източник, близък до звездите, самата Ирина също много иска да прекара Коледа с Брадли и Лия. „Те са приятели от много години, но този път ще бъде различно. Те са по-близо от всякога. Шейк е развълнувана да бъдат заедно и да празнува с цялото семейство“, каза източникът.

Брадли Купър и Ирина Шейк вече мислят за второ дете

Ирина Шейк публикува кадри от домашно парти с Брадли Купър

Брадли Купър и Ирина Шейк отново заедно

Напомняме, че Ирина Шейк и Брадли Купър се разделиха през 2019 г., Звездната двойка така и не обяви причината за раздялата. Година по-късно моделът даде интервю за британския Vogue, в което разказа за аферата с актьора и връзката им.

Според Шейк „две самодостатъчни си личности не могат да направят добра двойка“. Все пак идеята, че те ще са заедно на тези празници, води до заключението, че са много повече от просто приятели.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари