IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ирина Шейк публикува кадри от домашно парти с Брадли Купър

16 април 2022 18 00

Съвпадение или намек?

Снимка: Getty Images

Супермоделът Ирина Шейк и актьорът и режисьор Брадли Купър се разделиха през 2019 г., но все още поддържат топли отношения. Холивудската звезда участва активно в живота на общата им дъщеря Лея и се опитва да прекарва колкото се може повече време със семейството си. И така, Купър беше забелязан на партито за рождения ден на детето.

Но Ирина Шейк, изглежда, искаше да затопли слуховете за възобновяване на отношенията с Брадли. Моделката публикува забавни снимки, позираща с очарователен еднорог на партито за рождения ден на дъщеря им Лея.

На една от снимките внимателните фенове забелязаха важен детайл – доволен Брадли Купър в отражението на огледалото. Може би именно той е този, който снима Шейк. Фенове на звездите се чудят дали моделът е публикувала тази снимка случайно, или е решила да намекне за възобновяването на романа между двамата. Малко по-късно моделът отряза частта от огледалото, в която се вижда отражението на бащата на дъщеря ѝ.

Ирина Шейк и Брадли Купър се разделиха през 2019 г., като не споменаха причината за краха на връзката им. Година по-късно моделът даде интервю за британския Vogue, където разказа за техните романтични отношения.

Според Шейк, двама много успешни хора не могат да направят добра двойка.

Заговори се, че Купър е имал връзка и с Лейди Гага след снимките на общия им филм „Роди се звезда“, но двамата отричат това твърдение и обясняват, че просто много добре са си изиграли ролите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари