IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмица на модата: Ирина Шейк и Джиджи Хадид завладяха Ню Йорк

10 септември 2021 16 30

Двете дами се появиха заедно на дефилето на Moschino

Снимка: Getty Images

Седмицата на модата в Ню Йорк започна на осми септември и вече разбрахме защо Джиджи Хадид и Ирина Шейк са едни от най-успешните дами в този бизнес. Двете се появиха на дефилето на Moschino, което беше с интересна тема – тоалети с детски мотиви. Това чудесно се вписа с интересите на Шейк и Хадид, които са майки на дъщерички и добре знаят всички приказни герои, които се появиха на дрехите им.

Джиджи, която роди дъщеря си Кай преди година, носеше рокля, чийто само един ръкав беше дълъг, върху която бяха изобразени приказни животни. На рамото ѝ се отличаваше главата на огромен слон, чийто хобот се превърна в ръкав. Другите представители на животинския свят бяха бобър, сърна, пчела, куче и прасе. Дължината на роклята стигаше до пода, като имаше къса цепка, която разкриваше жълтите токчета на Хадид.

Джиджи Хадид

Снимка: Getty Images

Косата на моделката беше оформена в красиво гнездо, за да разкрие кръглите ѝ розови обеци, които някои фенове оприличиха на биберон. Гримът на Джиджи беше изключително нежен, отличавайки се с черна очна линия и малко руж по бузите. Това, което направи впечатление на всички, беше заигравката на Хадид с публиката и журналистите. По едно време от ревюто тя извади бебешка бутилка и дори захапа биберона, позирайки за камерите. Оказва се, че това всъщност е чантичка, в която да съберете само най-важните си неща.

„Бебе Moschino“, написа тя в социалните мрежи. Дизайнерът Джеръми Скот също поздрави Хадид за завръщането ѝ на модния подиум. „Модел, Муза и Майка. Джиджи, обичам те повече отколкото думите могат да изразят“.

Това обаче не беше единствената визия, с която звездата се показа. Малко по-късно тя излезе с трикомпонентен ансамбъл от къса пола, бюстие и сако. Всички те бяха отново в детски мотив, украсени с розово слонче, жълта котка и няколко цветя. На врата си Хадид носеше колие, изписващо „Moschino“, розови обеци и малка чантичка. Жълтите ѝ токчета бяха сменени от бели обувки, върху които също бяха изобразени приказни детайли.

Джиджи Хадид

Снимка: Getty Images

Ревюто на Moschino не приключи дотук със звездните изяви. След Хадид на подиума се качи и Ирина Шейк, която има малко по-дълъг опит с майчинството. Моделката отглежда 3-годишната си дъщеря Леа, която споделя с бившия си приятел Брадли Купър. Шейк се появи само по дълго палто, украсено с приказни герои, допълнено от малка лилава чантичка и жълти токчета. Косата ѝ, както тази на Хадид, беше добре оформена, разкривайки обеците ѝ във формата на звезди.

Ирина Шейк

Снимка: Getty Images

Прическата на Ирина беше доста различна на следващия ден. Тогава тя присъстваше на събитие, организирано от модната марка Bulgari. 35-годишната моделка впечатли с избора си на тоалет, носейки неоново-оранжев корсет с широки дънки и сандали на висок ток. Това, което направи впечатление на феновете, беше късата коса на Шейк.

Новата визия на моделката е дело на Джейкъб Розенберг, който е създал мокър ефект и оставил бретона да се спуска свободно над очите. Дължината на косата стига точно до брадичката, което ще бъде една от тенденциите през тази есен. На дясната си ръка Ирина носеше диамантен пръстен, който най-вероятно е от Bulgari.

Джиджи Хадид също беше доста заета в началото на Седмицата на модата. На 8 септември тя участва в дефилето на Proenza Schouler, носейки рокля с дълъг ръкав с жълти и сини мотиви, която беше зашита към черна жилетка.

Джиджи Хадид

Снимка: Getty Images

Седмицата на модата в Ню Йорк продължава до 12 септември.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари