IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ирина Шейк и нейната версия на малка черна рокля

24 февруари 2022 14 30

Секси промяна в класиката

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Ако сме научили нещо през последната година, то е, че кожата все повече ще се показва в модната индустрия. Дори най-големите класики в гардероба ни стават по-тънки, по-къси, по-секси и в някои случаи по-изрязани, като това включва и малката черна рокля.

Ирина Шейк реши да ни покаже своя прочит на класическия тоалет, докато си почива от ангажиментите си по време на Седмицата на модата в Лондон. За вечеря с приятели моделката избра да облече дълга черна рокля с дълъг ръкав, която включваше няколко кръгли изрязани участъци, започващи от шията и стигащи до коремната област. Изрезките дори си имаха свои изрезки, като платът на роклята се държеше от малки пръстени, които имаха отвори. Подобни изрязани участъци имаше по ръцете и гърба.

Аксесоарите и гримът на Ирина бяха сведени до минимум, като тя добави само един пръстен, кръгли обеци и яркочервено червило. Кафявата ѝ коса беше перфектно изправена, пусната свободно, но прибрана зад ушите.

„Тя в нейната рокля“, написа моделката в Instagram. Именно в социалните мрежи тя разкри, че тоалетът е дело на марката Burberry, а цялата визия е създадена от креативния ѝ директор Рикардо Тиши.

Изглежда, че Ирина е една от любимите музи на Тиши. Двамата бяха забелязани на няколко пъти заедно през уикенда, като Шейк беше звездата в дефилето на Burberry за колекцията пролет/лято 2022. Последната ѝ публикация е от снимачната площадка на рекламна кампания, в която моделите носят елфски уши.

„За мен е чест да работя с Рикардо Тиши, който не се страхува да прекрачи границите, да бъде различен и да показва своята креативност. Винаги е първи!“, написа Шейк под снимка от последната им колаборация.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари