IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брадли Купър и Ирина Шейк вече мислят за второ дете

5 септември 2022 18 00

След като възобновиха романтичната си връзка

Getty Images

Getty Images

Според източник на сайта Page Six, Брадли Купър и Ирина Шейк не само са възобновили романтичната си връзка, но вече мислят и за още едно дете. Холивудският актьор и руският модел вече имат една 5-годишна дъщеря Леа Де Сейн, която отглеждаха в хармония заедно, въпреки раздялата си от 2019-а.

Миналата седмица обаче Ирина изненада света, като сподели снимки от тропическата си и видимо романтична ваканция с Купър на Бахамските острови.

Очевидно Шейк намекна с публикацията си в Instagram, че е готова да даде втори шанс на бащата на дъщеря си. Според източника, Брадли и Ирина вече дори са обсъждали въпроса да се съберат отново да живеят заедно и да дарят момиченцето си с братче или сестричка. Вътрешният източник твърди, че романтичният пламък между бившите партньори се е разгорял отново през последните месеци.

Те се чувстват семейство и обмислят да се съберат отново. Ирина иска дъщеря ѝ да има брат или сестра, а Брадли е напълно съгласен с идеята“, добавя източникът пред изданието.

Според изданието отношенията на Купър с активистката Хума Абедин, с която беше уловен от папараците на вечеря, са съвсем приятелски, а не романтични, както се твърдеше в медиите. Колкото до Шейк, след раздялата си с актьора тя излизаше за кратко с бившия на Хайди Клум – Вито Шнабел, а миналото лято изкара флирт с Кание Уест. И Брадли, и Ирина обаче не са имали сериозна връзка след раздялата си.

Двамата бяха заедно в продължение на пет години – от края на 2014-а до 2019-а.

Слуховете, че те са затоплили отношенията си доста, се появиха още в началото на годината, когато Ирина сподели няколко кадри от дома си, на които присъстваше и Купър. През пролетта те бяха забелязани да се разхождат из Ню Йорк хванати под ръка. След това на бала Met Gala, в началото на май месец, те дойдоха поотделно, но прекараха вечерта заедно.

Според източника, двамата вече са решили, че им е време най-накрая наистина да се установят.

Освен това вътрешният човек твърди, че Купърр и моделът на Sports Illustrated са успели да изгладят различията си и напоследък наистина се разбирали чудесно и се наслаждавали на компанията си.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Page Six (@pagesix)

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари