IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Като Бен и Джен: Ирина Шейк и Брадли Купър на романтична почивка на Бахамите

29 август 2022 18 00

Бившата двойка май е дала нов шанс на любовта си

БГНЕС

БГНЕС

Ирина Шейк и Брадли Купър за пореден път за последните няколко месеца предизвикват слуховете, че са се събрали. Този път експартньорите се намират на романтична ваканция на Бахамските острови, от които руският модел сподели редица снимки, заедно с емотикона с червено сърчице.

Красавицата и американският актьор се разделиха през 2019 г., но в последно време феновете им редовно се чудят дали двамата не са се събрали отново, след като прекараха всички празници от края на миналата година до момента – заедно.

Въпреки че те може и просто да са запазили приятелските си отношения в името на детето си, факт е, че 5-годишната им дъщеря Леа, не е с тях на пътуването им до Бахамите, което поставя под още по-голямо съмнение истинските им отношения.

Освен това, на един от кадрите, 36-годишната Ирина се е облегнала на рамото на Брадли в доста интимна поза – нежно е положила глава на рамото му.

На тази снимка и двамата са по бански, демонстрирайки супер тела. На друга снимка пък Шейк лежи на плажа, обградена от огромно сърце, издълбано в пясъка, което говори, че двамата с 47-годишния Купър определено са на романтична вълна.

Връзката на двойката продължи пет години, до 2019-а, малко след като се появиха слухове за афера между Купър и Лейди Гага, с която си партнираха в хита „Роди се звезда“. След като скъсаха, двамата продължиха да се грижат за дъщеря си Леа поравно и Ирина на няколко пъти е споделяла в интервюта, че актьорът е перфектен баща. През пролетта папараци заснеха Ирина и Брадли да се държат за ръце на улица в Ню Йорк, но двамата запазиха мълчание по отношение на естеството на връзката си.

Миналото лято Ирина беше романтично свързана с рапъра Кание Уест, след като двамата се насладиха на романтично пътуване до Париж. Колкото до Брадли, откакто скъса с Ирина, той не се е появявал на публични места с друга жена, макар да имаше слухове, че излиза с активистката Хюма Абедин.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари