IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брадли Купър във връзка с бившата съпруга на опозорен конгресмен

13 юли 2022 14 30

Двамата се запознали чрез Ана Уинтур

Снимки: Getty Images

Снимки: Getty Images

Надеждите на феновете за подновяване на връзката между Брадли Купър и Ирина Шейк официално се изпариха, след като стана ясно, че актьорът има нова жена до себе си. 

Според множество източници и медии отвъд океана, 47-годишният режисьор излиза с 45-годишната Хюма Абидин от няколко месеца. Двамата се запознават чрез главния редактор на Vogue Ана Уинтур, която им е близка приятелка. Източник споделя, че Брадли е прекъснал връзката си с актрисата Диана Агрон и е започнал отношения с Хюма, но засега влюбените искат да пазят всичко в тайна. 

Брадли Купър

Снимка: Getty Images

Абидин е споделила на няколко от близките си приятели, че излиза с нов мъж, но не е разкрила името му. "Те са перфектни един за друг. И двамата се интересуват от власт и политика, както и от човешките въпроси", казва близък до двойката. 

Според Page Six, Хюма и Брадли са пристигнали заедно на тазгодишната Met Gala в Ню Йорк, след което са се разделили преди да се появят на червения килим. За специалната вечер Абидин избра ярко жълта рокля без презрамки и с обемни ръкави, а Купър носеше класически черен смокинг с пояс и бяла риза. Камерите успяха да уловят, че все пак двамата се засичат на червения килим, но стоят далече един от друг. 

Брадли Купър има 5-годишна дъщеря Леа от бившата си приятелка Ирина Шейк, с която се разделя през 2019 година след 4-годишна връзка. Що се отнася до Абидин, тя е дългогодишна поддръжничка на Хилари Клинтън, като има 10-годишен дин от бившия си съпруг и опозорен бивш конгресмен Антъни Уийнър. 

Хюма Абидин

Хюма Абидин. Снимка: Getty Images

Миналата година, Хюма издаде книгата си Both/And: A Life in Many Worlds, където говори откровено за секс скандала на бившия си съпруг и как случилото се повлия на президентската кампания на Клинтън през 2016 година. През октомври, в интервю за CBS, тя споделя, че е научила цялата истина за изневерите на Уийнър и всичките му грешни стъпки, които е направил. По думите й, желае единствено хубави неща на бившия си съпруг и е продължила напред. 

Попитана дали е ядосана на Антъни, Хюма отговоря, "Не мога да живея ядосано. Опитах се. Почти щеше да ме убие"

През ноември тя разкрива, че е потърсила помощ от терапевт, за да се справи с трудната ситуация и да намери начин да общува с Уийнър за доброто на детето им. "Антъни винаги ще бъде в живота ми, защото е баща на детето ми. Искам да се уверя, че той е здрав, в здравословна връзка, за да може нашият син да вижда добър модел на подражание", казва Абидин. 

Купър, който в момента режисира филма си Maestro, в който играе и главната роля, също говори за бащинството. Той и Ирина Шейк успяват да поддържат добри отношения, като често са засичани заедно на разходки, а моделката дори подкрепи бившия си приятел по време на премиерата на Nightmare Alley през декември. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Huma Abedin (@humaabedin)

През септември Шейк заяви пред списание HIGHStyle, че Брадли е отдаден баща, който поставя дъщеря си на първо място. Пред Vogue пък допълва, че е ужасна късметлийка да има подобна връзка с бившия си приятел. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари