IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брадли Купър: Бащинството промени всичко за мен

16 юни 2022 08 30

Актьорът споделя за битката си с пороците и как дъщеря му Леа помага за победата

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Бащинството наистина може да промени един мъж към по-добро – просто попитайте Брадли Купър.

Актьорът, режисьор и продуцент участва в епизод от подкаста Smartless, където си поговори с колегите си Джейсън Бейтман, Уил Арнет и Шон Хейс относно миналото и настоящето. Купър си спомни за дългата битка с алкохола и наркотиците в началото на кариерата си. Това се случва между снимките на сериала Alias, който приключва, когато актьорът е на 29, и поредицата „Последният ергенски запой“, чиито снимки свършват, когато Брадли е на 36 години.

Брадли Купър

Снимка: БГНЕС

„Бях доста изгубен и пристрастен към кокаина. Нараних ахилеса си, когато бях уволнен/напуснал сериала Alias. Борих се с ниско самочувствие“, казва Купър пред колегите си. Той си спомня, че Уил Арнет е бил един от хората, които са му помогнали да осъзнае, че е време да се промени. Дотогава Брадли не е знаел, че се насочва към самоунищожение. По това време Арнет е бил женен за Ейми Полър, която е близка приятелка на Купър.

Актьорът си спомня, че е използвал доста остър хумор, за да прикрие депресията си и да се спаси от собствените си несигурности. В резултат на това обаче е наранявал хората, без да го осъзнава. Той описа случка от юли 2004 година, когато присъства на парти заедно с Арнет и смята, че е бил много забавен с останалите гости. Оказва се, че всъщност Брадли е бил доста арогантен и злобен към тях, държейки се като най-големия гадняр през цялата вечер.

„Това беше първият път, в който осъзнах, че имам проблеми с алкохола и наркотиците“, казва той. Допълва, че именно Арнет му е изнесъл лекция относно държанието му и го е накарал да тръгне по пътя към трезвеността. „Той пое риска да проведе този тежък разговор с мен и да ме насочи в посока, която ще промени живота ми“.

Ирина Шейк

Снимка: Getty Images

По пътя си към заветната цел, Купър успява да подобри кариерата и връзките си с околните. Промяната, която Арнет описва като „прекрасна за гледане метаморфоза“, води Брадли към бащинството и връзката му с Ирина Шейк. Двамата бяха заедно до 2019 година и споделят дъщеря – 5-годишната Леа.

„Бащинството... промени всичко. Всяко едно нещо е абсолютно засенчено или оцветено в невероятни цветове заради факта, че съм баща на едно прекрасно човешко същество“, категоричен е Купър. Допълва, че всеки един момент с дъщеря му е чисто злато и не може да се сравни с нищо друго на света.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари