IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ирина Шейк: Да бъда майка е най-прекрасното нещо

30 ноември 2022 10 30

Моделката споделя и как с Брадли Купър се грижат за дъщеря им Леа

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ако попитате няколко родители каква е тайната за доброто възпитание, всеки ще ви даде различен отговор. Истината е, че няма универсална формула за децата, а вместо това начините за отглеждане се променят в хода на събитията и се измислят според ситуацията.

Ирина Шейк много добре знае това, но въпреки трудностите и натоварения ѝ график, тя е категорична, че не разчита на помощта на бавачка във всеки един момент. В интервю за списание V моделката споделя, че винаги, когато с приятелите ѝ се разбират за излизане, повечето от тях са сигурни, че тя няма да се присъедини, казвайки че трябва да се грижи за дъщеря си Леа.

„Казват, че това е моята спасителна жилетка, но ние избрахме да нямаме бавачка“, обяснява още Шейк, която споделя 5-годишното момиченце с Брадли Купър. Двамата влюбени наскоро подновиха връзката си след години на раздяла, като все по-често са забелязвани заедно на разходка из големите градове в Америка. Засега няма официално потвърждение от двойката, но източници са категорични, че любовта между тях отново е пламнала и този път е по-силна от преди.

Макар да има множество договори с известни модни компании, да е била част от най-бляскавите дефилета, да се радва на милиони последователи в социалните мрежи и тлъста банкова сметка, Шейк поставя всичко това на второ място, когато става въпрос за нещата, които я правят щастлива. „Да бъда майка е най-прекрасното нещо на света“, казва тя пред изданието, на чиято дигитална корица застава. Допълва, че никога не си е представяла, че ще се наслаждава на майчинството толкова много, но сега чувства, че няма по-голяма любов от тази към детето ти.

По думите на Ирина, 5-годишната Леа я придържа здраво стъпила на земята и ѝ напомня за реалния свят след часове, прекарани пред фотоапаратите и на фона на изкуствени декори. „Помня този Хелоуин, когато бях облечена като Бети Пейдж и тя ми каза, че трябва да си сваля костюма, защото не ми отива. Обожавам това, че казва каквото мисли, без да го филтрира“, споделя моделката.

Ирина и Брадли, които се разделиха първоначално през 2019 година след четиригодишна връзка, посрещат Леа през 2017 година. Превръщането в майка е накарало Шейк да преосмисли начина, по който балансира личния и професионалния си живот. „Научих се как да приоритизирам моето време. Как да избирам ангажименти и винаги да помня, че семейството е най-важното нещо. Така трябва да мислиш“, категорична е тя.

Що се отнася до бъдещето на Леа, Ирина се надява, че тя ще се научи на същата работна етика като родителите й. Разказва, че постепенно обяснява на дъщеря си защо трябва да отсъства от вкъщи, как храната и водата присъстват на масата, както и как домът е толкова осветен през цялото време. „Заради всичко това мама и татко трябва да работят“, казала Шейк. По думите ѝ, иска да научи дъщеря си на трудолюбие, защото това ѝ е било предадено от майка ѝ и баба ѝ.

Макар да знае, че Леа ще се радва на множество привилегии заради известните си родители, моделката е категорична, че поставя граници пред дъщеря си. „Не можеш да ѝ позволиш някои неща, защото тя трябва да разбере, че е нужно да се трудиш, за да получиш нещо в този живот. Обяснявам ѝ, че искам да ѝ купя подарък, но ако не ме пусне да отида на работа, няма как да го направя. Чак тогава ме пуска да изляза“, разказва още руската красавица.

Ирина Шейк публикува кадри от домашно парти с Брадли Купър

След четири години криене: Ирина Шейк сподели първа снимка на дъщеря си

Ирина Шейк и съветите за красота, които ще предаде на дъщеря си

Докато феновете продължават да спекулират относно връзката между Ирина и Брадли, едно нещо е сигурно и за двамата – Леа винаги е на първо място.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари