IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ваканцията на Брадли и Ирина – старт на ново начало?

30 август 2022 14 30

Възможно ли е връзката им да се възроди

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Брадли Купър и Ирина Шейк определено знаят как да привлекат вниманието към себе си.

Двойката, която се раздели през 2019 година, не спира да показва, че бившите могат да бъдат и приятели. Те споделят грижите за дъщеря си Леа, не се критикуват в социалните мрежи или по интервюта, не се подминават на светски събития и винаги намират време за една бърза приятелска среща. Но дали отношенията им наистина са само приятелски, или Брадли и Ирина са решили да си дадат още един шанс?

Този въпрос застана на дневен ред за феновете им след последните публикации на Шейк в социалните мрежи. В колекция от снимки от последната ѝ ваканция, моделката включи и една с Купър, която сякаш се опитваше да се скрие от обществения поглед. Кадърът беше вкаран някъде на трето или четвърто място, измежду красиви плажни пейзажи и Ирина по бански. Сякаш Шейк се е надявала никой да не прелиства толкова дълго и снимката ѝ с Купър да остане скрита.

Очевидно опитът ѝ не беше успешен, тъй като феновете се фокусираха именно върху семейния кадър. Спекулациите за подновяване на връзката се засилиха още повече и заради описанието под колекцията. Шейк остави само една емотиконка на сърце, позволявайки на последователите ѝ да я тълкуват както намерят за добре.

Но какво всъщност означава общата ваканция на Брадли и Ирина? Дали двамата отново са се събрали? Ще последват ли примера на Бен Афлек и Дженифър Лопес за втори шанс на връзката си?

Колкото и тъжно да звучи това за феновете на Шейк и Купър, източник споделя, че двамата не са се събрали.

„Те се разбират добре заради дъщеря си, за която си споделят грижите. Правят няколко неща като семейство и нещата вървят добре“, казва близък до двойката.

Въпреки че Брадли и Ирина не са влюбени, те остават близки и поставят дъщеря си на първо място. През март 2020 година, девет месеца след раздялата им, източник сподели пред E!News, че звездите продължават да поддържат добра комуникация и остават добри приятели.

„Създадоха добра система в името на Леа и си поделят грижите. Също така се събират като семейство и правят заедно различни неща“, каза тогава вътрешният човек.

Що се отнася до любовните им приключения, Ирина Шейк имаше кратка връзка с Кание Уест през миналото лято. Двамата обаче се разделиха през август, като така и не направиха своя светски дебют. Говорейки за Брадли Купър, множество медии твърдят, че той излиза с Хюма Абедин. Засега обаче няма официално потвърждение за това.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари