IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

За първи път Брадли Купър забелязан до новата си приятелка

1 август 2022 17 40

Двамата се целунали няколко пъти, изглеждали влюбени

Снимка: БГНЕС

Ирина Шейк и Брадли Купър се разделиха преди три години, но успяха да запазят топли отношения. След раздялата феновете започнаха внимателно да следят личния живот на бившите любовници и да им приписват нови романи с кого ли не. Също така неведнъж ги „събираха“ заради детето.

От известно време актьорът породи слуховете, че вече е дал сърцето си на друга.

След като медии писаха, че Брадли се среща с бившия началник на кабинета на Хилари Клинтън, 46-годишната активистка Хюма Абедин, двамата бяха забелязани за първи път. Слуховете за холивудската звезда явно са сериозни, защото той и брюнетката са засечени в ранните часове на сутринта в Goldberg's Famous Bagels в Амагансет.

Снимка

Getty

„Те бяха там, преди да има пресни хлебчета. Абедин се сгуши до него, целунаха се няколко пъти. Те изглеждаха влюбени“, сподели източник, цитиран от OK Magazine.

Заслужава да се отбележи, че слуховете за романа се появиха в началото на месеца. Самите звезди все още не са коментирали връзката си. Брадли Купър обича да пази личния си живот и официално не е коментирал и връзката си с Ирина Шейк.

Ирина Шейк

БГНЕС

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари