IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ирина Шейк: Уча дъщеря си да цени не само външната, но и вътрешната красота

24 април 2023 10 30

Красавицата разкрива, че е придобила повече увереност, след като е станала майка

Getty Images

Getty Images

Ирина Шейк е изключително откровена в интервюто си за майския брой на Harper's Bazaar, чиято корица краси. „Научих се да обичам несъвършенствата си“, казва руският супермодел, разкривайки, че е придобила повече увереност, след като е станала майка на дъщеря си Леа Де Сейн, която споделя с холивудския актьор Брадли Купър.

37-годишната красавица разкрива за първи път и житейските съвети, които нейната любима баба ѝ е дала, а именно: „Винаги бъди себе си. Бъди мила с хората. Винаги бъди позитивна и благодарна за всеки един ден“. Синеоката брюнетка признава, че баба ѝ е вдъхнала самочувствието да бъде себе си. „Винаги съм се възхищавала на баба си. Тя беше моята икона по принцип във всичко. Тя винаги ме поощряваше. Това е истинската красота“, обяснява тя.

На снимките от фотосесията за изданието Шейк е знойна и секси както винаги. Тя демонстрира стройната си фигура в редица визии, вариращи от рокля с леопардов принт през прозрачно бельо до сутиен и минипола. Тя позира в дрехи и бельо на Giorgio Armani Limited Edition, Gucci, Michael Kors, Stella McCartney, Dolce & Gabbana и Wolford, бижута на Bulgari и Tiffany & Co.

Ирина казва още, че е придобила повече увереност в себе си, след като е станала майка преди 6 години като майчинството е променило възгледа ѝ за живота. „Майчинството определено ме накара да разбера, че не е нужно да се променям, за да се харесам на някого. Да си майка не означава, че не можеш да излезеш навън с минипола или да си публикуваш секси снимка.“

Зашеметяващата бивша половинка на 48-годишния Брадли Купър (говори се, че са се събрали, но двамата така и не са потвърдили тези слухове) продължава своето откровение с думите: „Винаги съм си казвала, че няма да отслабна с 10 килограма, за да се харесвам на другите повече. Нямам време за мненията на хората. Защо, за бога, бих кликнала и бих прочела 2000 коментара? Някак си не разчитам на това.“

Тя казва още: „Имам приятели, семейство. Те ме обичат, а и аз знам коя съм. Хората ме питат дали винаги съм била толкова уверена. Не, не съм. Просто се научих да обичам несъвършенствата си.“.

А за възпитанието на дъщеря си тя казва: „Най-важно за мен е да науча дъщеря си на по-големи ценности от това да цени външната красота. Дъщеря ми има заслуга за това защо започнах да се обичам още повече. Тя казва: „Обичам татко толкова много, обичам мама толкова много, обичам бабуля...“, която е моята майка, а след това казва: „И наистина обичам себе си.“.

„А аз я гледам и си казвам „Уау, не бях такава на шест години“, завършва Ирина.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари