IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новите звездни двойки – Лео ди Каприо с Ирина Шейк и Тимъти Шаламе с Кайли Дженър

18 април 2023 14 30

Дали слуховете са верни

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Музикалният фестивал „Коачела“ може спокойно да бъде определен като любовното място за звездите.

Събитието започна миналия уикенд и вече създаде множество слухове за събиране на стари двойки и раждането на нови. Кендъл Дженър и Bad Bunny най-накрая потвърдиха романса си, макар и не в социалните мрежи, като бяха забелязани в опасна близост по време на едно от изпълненията. Риалити звездата присъства специално на фестивала, пристигайки точно за шоуто на приятеля си, като към нея се присъедини и Хейли Бийбър.

В социалните мрежи пък Bad Bunny публикува видеа, на които кара голф количка и пее, като на няколко пъти пред лицето му се развяват руси кичури, много подобни на тези на Дженър. Феновете също така посочиха, че на клиповете се чува и смехът на звездата, но лицето ѝ така и не се вижда. Кендъл пък публикува снимка от изпълнението на испанския рапър, но отново не даде повече детайли за отношенията им.

Друго звездно дуо, което събуди слухове за романтика, беше Леонардо ди Каприо и Ирина Шейк. Те бяха забелязани да се забавляват по време на „Коачела“, като към тях се присъедини и руса дама, която най-вероятно е приятелка на моделката. Ирина и русокосата красавица бяха забелязани да танцуват, а Ди Каприо беше плътно зад тях. Макар да носи черна тениска, черна шапка с козирка и дори предпазна маска, актьорът не остана незабелязан.

По думите на източници, Ди Каприо и Шейк са дългогодишни приятели и са били част от много голяма приятелска група, която е посетила пустинята в Калифорния, за да се наслади на музикалния уикенд. В компанията са били още Стела Максуел и Тоби Магуайър, които са близки както с Шейк, така и с Ди Каприо.

Преди приятелския уикенд с Ирина, Лео беше свързван с още други известни имена, като най-силни бяха слуховете за романс между него и Джиджи Хадид. Двамата бяха забелязани заедно на няколко пъти през изминалата година, като източник сподели, че са се сближили по време на приятелски излизания и много са си паснали.

„Джиджи и Лео се забавляват в момента. Опитват се да останат незабелязани и да се пазят от папараците, но тя определено се наслаждава на времето си с него“, казва близък до двамата.

Що се отнася до Шейк, тя и бившият ѝ приятел Брадли Купър споделят грижите за 6-годишната си дъщеря Леа. Двамата често могат да бъдат видени заедно на разходка, като в края на миналата година дори създадоха слухове за събиране. Тогава източник сподели, че отношенията им не са официални, но все пак има възможност за възраждане на любовта.

„Те никога не са спирали да се обичат. Обичат дъщеря си и това да бъдат семейство. Наслаждават се на времето си заедно и все по-често се събират. В момента се намират в чудесен период и са много щастливи“, казва близък до двойката.

Слуховете за нови звездни двойки обаче не спират дотук. Другото дуо, което се смята, че има романтични отношения, е съставено от Кайли Дженър и Тимъти Шаламе. Двамата все още не са присъствали заедно на „Коачела“, като риалити звездата пристигна в Калифорния, за да подкрепи сестра си Кендъл, но беше сама.

Травис Скот иска да си върне Кайли Дженър, нарече я „красавица“

Кайли Дженър с непоказвани досега кадри на сина си Еър в чест на рождения му ден

Кайли Дженър се вдъхнови от Стария Холивуд за дефилето на Jean Paul Gaultier

По думите на източник, в момента всичко между Шаламе и Дженър е все още ново и двамата се опознават. Засега единственото доказателство за близки отношения между двамата са снимки на TMZ, които показват как джипът на Кайли е паркиран пред дома на Тимъти. Също така в социалните мрежи се появи видео от дефилето на Jean Paul Gaultier в Париж този януари, показващо интеракция между актьора и риалити звездата.

„Те се опитват да поддържат нещата нормални. В момента нищо не е сериозно, но Кайли се наслаждава на времето с Тимъти и ще видим накъде ще тръгне връзката. Засега за нея е забавление, като тази връзка е доста различна от предишните ѝ. Това е нещо ново и забавно за Кайли, така че тя просто му се наслаждава“, казва близък до Дженър.

Относно соловата ѝ поява на „Коачела“, източникът споделя, че Кайли все още не иска официално да показва връзката си с Тимъти и просто е искала да се забавлява с приятели.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари